Ponturi Pariuri Fotbal FC Botoșani vs FCSB

BETANO

FC Botoșani - FCSB deschide sezonul 2021/2022 din Liga 1, astăzi, de la ora 20:30. 

FC Botoșani s-a calificat în ultimele două play-off-uri din Liga 1. Stagiunea precedentă a încheiat pe locul 6, departe de cupele europene. Clubul moldovean are stabilitate pe banca tehnică, Marius Croitoru fiind în continuare antrenor. În schimb, la nivelul lotului s-au produs multe modificări. Jucători de bază au părăsit formația, printre ei numărându-se Jonathan Rodriguez sau Ashkovski. Nici sirianul Al Mawas nu pare dornic să revină la echipă. Patronul Valeriu Iftime a adoptat aceeași strategie ca în trecut, a adus o mulțime de străini interesanți. Herve Kage atrage atenția. Este un atacant cu 167 de meciuri în prima ligă belgiană, crescut de Anderlecht. 

cota2.ro

FCSB încearcă din nou să oprească hegemonia celor de la CFR Cluj. Campania de achiziții a fost una reușită, cu mutări în pozițiile-cheie. Gigi Becali i-a adus pe Vucur și Alexandru Crețu în centrul defensivei și a găsit în sfârșit un atacant de careu, pe cehul Ondrasek. Minusul bucureștenilor ar putea să fie pe banca tehnică, unde a fost instalat Dinu Todoran, un manager lipsit de experiență. Rezultatele din amicale au fost însă încurajatoare. FCSB a câștigat toate cele 5 meciuri-test, în compania lui Mioveni, Chindia, Chiajna, Viitorul Pandurii și Gloria Buzău. Golaverajul în aceste partide a fost unul impresionant, 18 goluri înscrise și doar 4 încasate. 

💰💰💰Încasează 50 de RON Bonus FĂRĂ DEPUNERE dacă te înregistrezi la Superbet Online prin acest link!

Ultimul meci direct dintre FC Botoșani și FCSB a avut loc pe 6 mai, în play-off-ul sezonului trecut. Bucureștenii s-au impus cu 3-1. Alte informații și statistici interesante: 

• 5 din ultimele 6 meciuri dintre FC Botoșani și FCSB au fost GG

• 20 de meciuri directe au fost în Liga 1 între Botoșani și FCSB. Formația lui Gigi Becali s-a impus de 15 ori, iar clubul moldovean o singură dată

• FCSB a reușit să își păstreze golgeterul, pe Florin Tănase. Acesta a înscris 24 de goluri stagiunea precedentă

• 15 cornere a obținut FC Botoșani în ultimele două meciuri directe jucate pe teren propriu contra lui FCSB

• ultimul meci Botoșani - FCSB jucat în Moldova în care gazdele nu au avut cel puțin 5 cornere datează din anul 2014

• 9 cartonașe galbene au fost arătate în ultimul meci direct dintre Botoșani și FCSB. Disputele au fost mereu tensionate. În ultimele 5 meciuri jucate în Moldova au fost de fiecare dată cel puțin 6 galbene

• ultimul Botoșani - FCSB arbitrat de Sebastian Colțescu a fost în 2017, o victorie cu 2-0 a bucureștenilor. „Centralul” a arătat atunci 6 avertismente

• Colțescu deține o statistică interesantă. A arătat un cartonaș roșu în ultimele 4 meciuri în care a arbitrat-o pe FCSB. 

Pe Betano, funcția BetCombo ne permite să combinăm pe același bilet mai multe selecții din cadrul aceluiași meci, iar eu am mizat pe o cotă de 4.30 care conține următoarele:

  • ambele formații marchează
  • peste 4,5 cartonașe
  • peste 3,5 cornere Botoșani 




Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FC Botoșani vs FCSB
Pronostic:
BetCombo! Vezi mai sus
Cota
4.30
Cota finala: 4.30
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro