Ponturi Pariuri Fotbal Universitatea Craiova vs FC Arges

BETFAIR EXCHANGE


LIGA 1


cota2.ro

Universitatea Craiova - FC Arges - Oltenii dau piept cu echipa din "Trivale" pe Oblemenco, in primul meci al sezonului. Craiova vine dupa un moral bun avand in vedere ca in urma cu cateva zile au castigat SuperCupa Romaniei in fata celor de la CFR Cluj. Ambele echipe au facut transferuri, in special cei de la FC Arges si cred ca lipsa relatiilor de joc se va simti. Principalul minus al pitestenilor e acela ca Malele s-a despartit de echipa, din cate stiu. La Universitatea Craiova a revenit Koljic care e un atu imens pentru trupa lui Ouzounidis. Avand in vedere ca se joaca si cu spectatori pe Oblemenco, Universitatea are clar prima sansa la victorie.

De doua ori s-au intalnit cele doua echipe, mai exact in sezonul trecut atunci cand in meciul de la Craiova scorul a fost de 1-1, iar in "Trivale", pitestenii au cedat cu 1-2. Nu o sa fie un meci simplu pentru alb-albastri, asta e clar, insa ma astept sa obtina un succes prin care sa prinda o incredere si mai mare inaintea meciului din Conference League si a celui cu FCSB.

💰💰💰Încasează 50 de RON Bonus FĂRĂ DEPUNERE dacă te înregistrezi la Superbet Online prin acest link!

Echipe probabile:

Universitatea Craiova (4-2-3-1): Pigliacelli – Conte, Vatajelu, Constantin, Balasa – Nistor, Mateiu – Ivan, Cicaldau, Campanu – Koljic.

FC Arges (4-2-3-1): Greab – Tofan, Turda, Boldor, Musat – Meza Colli, Serban – Viana, Palic, Tanase – Lupeta.

Pontul meu merge pe un succes al Craiovei. Consider ca e echipa mai valoroasa, echipa mai omogena, are un avantaj imens ca joaca acasa avand in vedere ca meciul se joaca cu spectatori si intalnesc o echipa a Argesului cu multe nume noi. Mizez pe o victorie a gazdelor in handicap asiatic de -0.75, la o cota de 1.90.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Universitatea Craiova vs FC Arges
Pronostic:
Universitatea Craiova -0.75 AH
Cota
1.90
1/2
Cota finala: 1.90
Profit: 4.50
Stake: 10
Status: 1/2 Castigat

cota2.ro
cota2.ro