Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.29

Superbet

O cota de 3+ bine analizată și argumentată voi juca pe acest bilet,ce cuprinde trei meciuri de fotbal ce se disputa astăzi.


cota2.ro

1.Slavia Mozyr-Isloch


Gazdele se afla pe locul 14,cu doar 9 puncte acumulate.Oasoetii sunt pe locul 11,cu 16 puncte acumulate in primele 15 etape.


Slavia,deșii nu sta deloc bine in clasament,produce meciuri frumoase,deschise,pe teren propriu,unde marchează dar și primește goluri.Ultimeke 6 meciuri de pe teren propriu,au generat goluri multe, in care ambele echipe au marcat!.Un singur 1-1 a fost,în rest toate GG3+!


Deci,acest meci este vulnerabil de ambele echipe marchează,zic eu,și oaspeții se încadrează cam in tot această direcție,și ei sunt o echipa buna,ce înscrie d s gol dar și primește...deci GG joc cu încredere acest meci.


2.Istra-Dragovoljac


Meci din prima ligă croată,etapa 1.

Gazdele s-au menținut cu greu in prima ligă,termind pe penultimul loc sezonul trecut,cu un singur punct mai mult decât singura echipă ce a retrogradat în liga a doua..

.Oaspeții sunt nou promovați și cred că vor aborda meciul cu mult curaj,nu au ce pierde.De aceea consider că un gol marcat de oaspeți în poarta gazdelor,este foarte probabil sa se întâmple în această seară...


Croația este un campionat cu foarte multe surprize,sunt multe meciuri ,,aranjate"mafia croată a pariurilor este una foarte bine dezvoltată și organizată,o mostra a acestei afirmații fiind un rezultat foarte dubios,chiar în această etapă,când chiar Dinamo Zagreb a pierdut total surprinzător acasă,cu 0-2 în fața lui Slaven Belupo....


E posibil și la meciul Istrei să vedem o victorie a oaspeților...nu e exclus deloc .


3.Aarhus-Brondby


.A început o nouă ediție de campionat din Danemarca. Din cele 4 meciuri de astăzi,mă opresc asupra acestui meci,căutând o cota mai safe..


Brondby este o echipă ce-si propune mereu să se bată la campionat...Sezonul trecut,încheiat în luna mai anul acesta,a reușit chiar sa câștige titlul,devansând pe Midthiland,chiar în ultima etapă...Așadar Brondby este campioana în exercițiu...


La acest meci,voi merge safe,gol marcat de oaspeți.De ce am jucat așa?

pt că oaspeții sunt o echipa eminamente ofensiva.In ultimele 14 meciuri disputate(meciuri amicale și cele de pe finalul sezonului trecut),Brondby a marcat de fiecare dată!


Aarhus nu e o echipa ce poate să-i pună reale probleme campioanei.Gazdele trec printr-o criza de rezultate in ultimul timp,și nu cred că vor scăpa fara gol primit asta seară...


Așadar,Brondby marchează oricând în meci.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Salvia Mozyr vs Isloch
Pronostic:
GG
Cota
1.60
Istra 1961 vs Hrv. Dragovoljac
Pronostic:
Oaspeții marchează
Cota
1.62
Aarhus vs Brondby
Pronostic:
Oaspeții marchează
Cota
1.27
Cota finala: 3.29
Profit: 11.45
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro