Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.04

Superbet

Dinamo București și FC Voluntari închid prima etapă a sezonului 2021/2022 din Liga 1, astăzi, de la ora 20:30, în Ștefan cel Mare. 

Dinamo ridică mari semne de întrebare în startul acestui sezon. „Câinii” au pierdut un lot întreg de fotbaliști în această vară, din cauza problemelor financiare. Au intrat în insolvență, au o conducere nouă și un antrenor instalat de curând, în persoana lui Dario Bonetti. Formula probabilă pentru meciul de diseară arată însă decent, cu Sorescu, Răuță, Steliano Filip sau Robert Moldoveanu. Problemele vor fi în centrul defensivei, acolo unde găsim o pereche inedită, formată Dudea și Giafer. 

cota2.ro

FC Voluntari s-a salvat in-extremis de la retrogradare sezonul trecut, învingând Dunărea Călărași la baraj. Spre deosebire de pauzele competiționale precedente, ilfovenii au reușit să își păstreze în mare măsură același lot. Liviu Ciobotariu a fost confirmat, iar numirea lui Gabi Tamaș în funcția de președinte a adus un plus de stabilitate. 

• Dinamo a câștigat cele două meciuri directe jucate acasă sezonul trecut, 2-0 și 3-0

• în ambele dispute s-au arătat sub 6,5 cartonașe galbene

• Lotul lui Dinamo e cotat la 6,01 milioane de euro în acest moment. Doar cel al lui CS Mioveni este mai slab cotat. FC Voluntari valorează 6,95 milioane

• Liviu Ciobotariu, antrenorul oaspeților, Gabi Tamaș, președintele clubului, și Bogdan Bălănescu, directorul sportiv al Voluntariului, sunt foști mari dinamoviști. Așadar, meciul nu ar trebui să fie foarte încrâncenat.

Pe Superbet, cota pentru sub 6,5 cartonașe galbene este @1.45. 

BONUS FĂRĂ DEPUNERE: 25 Ron la pariuri + 100 de rotiri gratis la jocul Book Of Ra Deluxe!

CLICK AICI și încasează

Oceane Dodin (116 WTA) și Alexandra Dulgheru (372 WTA) se întâlnesc în primul tur al turneului WTA de la Palermo, astăzi, după ora 17:00. 

Oceane Dodin este o franțuzoaică în vârstă de 24 de ani. Măsoară 1,83 metri și are un serviciu peste medie. În acest an a obținut câteva victorii importante pe zgură, suprafața disputei de astăzi, în fața lui Cornet și Kristinei Pliskova. A fost aproape și de o surpriză la Roland Garros, cedând în decisiv contra lui Madison Keys. 

Alexandra Dulgheru a revenit în martie 2021, după doi ani de absență din circuit. Accidentările au fost la un pas să îi grăbească retragerea. Rezultatele nu au fost cele dorite după revenire. Sportiva din România este la prima prezență pe un tablou principal de turneu WTA în anul 2021. Marele minus din jocul Alexandrei este la capitolul fizic. 

• singurul meci direct dintre Dodin și Dulgheru s-a disputat în 2017, în calificările de la Miami. Sportiva din România s-a impus, scor 6-4, 4-6, 6-1

• 46 a fost cel mai bun loc ocupat de Dodin în carieră, în vara lui 2017

• 4 ași/meci este media lui Dodin în anul 2021

• franțuzoaica are o medie bună a punctelor câștigate cu primul serviciu în anul 2021, 70%

• Dodin a câștigat 63,2% din game-urile jucate cu propriul serviciu în acest an.

Pe Superbet, cota pentru minim un set Oceane Dodin este @1.37.

Click AICI și încasează cel mai mare BONUS la pariuri sportive din România! 200% din prima depunere până la 2000 de Lei cu Rulaj X1

Djurgarden și IK Sirius se întâlnesc astăzi, de la ora 20:00, în runda cu numărul 11 a primei ligi din Suedia. 

Djurgarden este una dintre cele mai titrate formații din fotbalul suedez, campioană ultima dată în anul 2019. Antrenorul Kim Bergstrand are la dispoziție un lot cotat la 15 milioane de euro, al treilea cel mai valoros din competiție. Cel mai bun marcator din acest sezon este norvegianul Aslak Fonn Witry, autor a 4 reușite. Djugarden are și două extreme eficiente, pe Nicklas Barkroth și Edward Chilufya. În primele 10 etape a acumulat 21 de puncte și ocupă locul 3. Are două restanțe față de formațiile din față. Dacă le câștigă urcă pe primul loc.

IK Sirius este un club care s-a zbătut în ligile inferioare în ultimele decenii. În 2013 a promovat din al treilea eșalon în liga secundă, iar în urmă cu 5 ani a revenit pe prima scenă. Clasările au fost întotdeauna în jumătatea a doua a clasamentului. Lotul este unul modest, cotat la 7 milioane de euro, iar rezultatele vin în concordanță. Sirius ocupă locul 11 în acest moment, cu 12 puncte obținute în 10 partide. 

• Djugarden a câștigat ultimele 9 meciuri directe împotriva lui Sirius

• în 8 dintre cele 9 partide, Djugarden a marcat cel puțin două goluri. Au fost și 4 rezultate spectaculoase: 5-1, 4-0, 4-0 și 6-2

• 16-6 e golaverajul lui Djugarden în acest sezon. Are de departe cea mai bună apărare prima ligă suedeză

• Sirius a înscris 11 goluri și a primit 18 până în acest punct al sezonului

• Sirius a primit cel puțin două goluri în ultimele 4 deplasări oficiale

Pe Superbet, cota pentru 1 final Djugarden și 2+ goluri în meci este @1.53.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Dinamo vs FC Voluntari
Pronostic:
Sub 6.5 cartonașe galbene
Cota
1.45
Oceane Dodin vs Alexandra Dulgheru
Pronostic:
Dodin minim un set
Cota
1.37
Djurgarden vs Sirius
Pronostic:
1 & 2+ goluri
Cota
1.53
Cota finala: 3.04
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro