Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.80

Superbet

Lincoln Red Imps - CFR Cluj, prima manșă a turului 2 preliminar din Liga Campionilor, se joacă astăzi, de la ora 19:00. 

Lincoln Red Imps este campioana și cea mai titrată echipă din Gibraltar. Își dispută meciurile de pe teren propriu pe micuța arenă Victoria, cu o capacitate de 5.000 de locuri și cu un gazon sintetic de ultimă generație. Lincoln nu a depășit niciodată turul 2 preliminar din UEFA Champions League. Sezonul acesta a izbutit cea mai importantă performanță din istorie, o victorie zdrobitoare în fața lui Fola, din Luxemburg, scor 5-0, după 2-2 în tur. Lotul este unul extrem de modest, fără vreun nume consacrat, doar câțiva fotbaliști trecuți prin ligile inferioare din Anglia și Spania. 

cota2.ro

CFR Cluj nu are voie să se încurce în fața lui Lincoln. Dacă trece de campioana din Gibraltar, formația lui Marius Șumudică e sigură de participarea în grupele cupelor europene (UEFA Conference League, dacă pierde în turul 3 din Ligă). „Feroviarii” joacă altceva de la instalarea noului antrenor. Au un stil mult mai ofensiv, în detrimentul prudenței cu care ne obișnuiseră Edi Iordănescu, dar mai ales Dan Petrescu. CFR vine după o dispută spectaculoasă, 3-2 în campionat contra lui FCU Craiova. 

• 30,53 milioane de euro este valoarea lotului campioanei CFR. Lincoln e cotată la 1,18 milioane de euro, mai ieftină decât 7 jucători clujeni luați separat

• în 12 din ultimele 13 meciuri preliminare ale lui Licoln s-au marcat peste 1,5 goluri

• în 8 din ultimele 9 meciuri jucate de CFR în cupele europene s-au marcat peste 1,5 goluri

• cel mai recent meci jucat de Lincoln acasă împotriva unei echipe decente a fost în turul 2 preliminar al ediției precedente din Europa League, 0-5 contra lui Rangers.

Pe Superbet, victoria lui CFR Cluj cu minim două goluri marcate este cotată la 1.33

BONUS FĂRĂ DEPUNERE: 25 Ron la pariuri + 100 de rotiri gratis la jocul Book Of Ra Deluxe! 

CLICK AICI și încasează

Ferencvaros - Zalgiris, prima manșă din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, se joacă astăzi, de la ora 21:00. 

Ferencvaros a dominat într-un mod uluitor sezonul trecut din Ungaria. A cucerit titlul cu un avans de 20 de lungimi față de urmăritoare. Din această vară maghiarii au un antrenor cu nume în fotbalul european, Peter Stoger, trecut pe la Dortmund, Koln sau Austria Viena. În primele două partide oficiale cu el pe bancă, Ferencvaros a obținut victorii zdrobitoare. A trecut de Prishtina în turul 1 preliminar al Ligii, 3-0 și 3-1. Sezonul trecut Ferencvaros a ajuns până în grupele Ligii Campionilor, deși adversarele din preliminarii au fost infinit mai grele. A trecut, pe rând, de Djugardens (Suedia), Celtic (Scoția), Dinamo Zagreb (Croația) și Molde (Norvegia). 

Zalgiris Kaunas domină fotbalul din Lituania, dar nu face față pe plan european. În formatul actual, Zalgiris nu a depășit niciodată turul 2 preliminar din Champions League. Pentru a realiza nivelul competiției interne, e suficient să amintim că Liviu Antal a ieșit golgeter în urmă cu două sezoane, marcând 23 de goluri. 

• Zalgiris a mai înfruntat recent o echipă din Ungaria, în turul 1 preliminar din Europa League, în urmă cu doi ani. A pierdut 1-4 la general contra lui Honved

• 35 de milioane de euro valorează lotul lui Ferencvaros. Al lui Zalgiris e cotat la sub 6 milioane

• 17 internaționali are Ferencvaros în lot. Zalgiris doar 3. 

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Ferencvaros este @1.35

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Lincoln vs CFR Cluj
Pronostic:
2 & 2+ goluri
Cota
1.33
Ferencvaros vs Zalgiris
Pronostic:
1
Cota
1.35
Cota finala: 1.80
Profit: 8.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro