Ponturi Pariuri Fotbal Lincoln Red Imps FC vs CFR Cluj

BETANO


UEFA Champions League


cota2.ro

Lincoln Red Imps FC - CFR Cluj - Echipa lui Sumudica are o dubla de aproximativ 3 milioane de euro si spun acest lucru pentru ca daca vor trece de trupa din Gibraltar, CFR Cluj va fi calificata in grupele UEFA Conference League. Mai mult, daca vor trece de acestia, vor juca pentru grupele UEFA Europa League cu Young Boys o veche cunostinta. Revenind la duelul dintre Lincoln si CFR Cluj, trebuie sa specificam ca echipa din Gibraltar s-a infiintat în 1976 si a cucerit 24 de titluri in competitia interna, dintre care 14 titluri consecutive, în perioada 2003 - 2016, iar meciurile de pe teren propriu le disputa pe Victoria Stadium, o arena cu gazon artificial si cu o capacitate de 5000 de locuri. Cota pe transfermarkt a celor de la Lincoln este de 1.08 milioane de euro, in timp ce cota CFR-ului este de 30.53 milioane de euro.

BONUS FĂRĂ DEPUNERE: 25 Ron la pariuri + 100 de rotiri gratis la jocul Book Of Ra Deluxe! 

CLICK AICI și încasează

Echipe probabile, Lincoln Red Imps FC - CFR Cluj

Lincoln Red Imps FC: Goldwin - Wiseman, B. Lopes, R. Chiapolina, Toscano - L. Walker, Rosa, Yahaya - Ronan, De Barr, Britto

Rezerve: Soler, Casciaro, Torrilla, Gomez, Valarino, Carralero, Sergeant, K. Gomez, Cabrera 

Antrenor: Mike McElwee 

CFR Cluj: Arlauskis - Susici, Bouhenna, Cestor, Camora - Rodriguez, Sigurjonsson - Chipciu, Deac, Păun - Omrani

Rezerve: Cristiano, Manea, Grahovac, Meleke, Latovlevici, Hoban, Petrila, Tahiri, Debeljuh

Antrenor: Marius Șumudică

CFR Cluj ar trebui sa castige categoric acest meci din Gibraltar contra unei formatii modeste. CFR-ul are o echipa de 30 de ori mai valoroasa decat aceasta echipa a Lincoln-ului si eu am incredere ca pot rezolva calificarea inca din tur. Acest pariu il gasiti si in cadrul Proiectului ALL-IN, iar zilnic o sa propun si articole pentru a oferi informatii despre meci. Asadar, pronosticul meu pentru acest duel este CFR Cluj -1.5 AH, la o cota de 1.70.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Lincoln Red Imps FC vs CFR Cluj
Pronostic:
CFR Cluj -1.5 AH
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro