Ponturi Pariuri Fotbal Rapid Vienna vs Sparta Praga

BETFAIR SPORTSBOOK

Rapid Viena - Sparta Praga este meciul zilei în preliminariile Ligii Campionilor și se joacă de la ora 21:30. 

Rapid Viena a obținut cam maximum posibil în fotbalul din Austria, locul secund sezonul precedent, în spatele colosului RB Salzburg. Echipa are 32 de titluri în palmares, dar ultimul a venit cu mult timp în urmă, în sezonul 2007/2008. Antrenorul actual este Dietmar Kühbauer, instalat în toamna lui 2018. El a condus-o pe Rapid în două campanii europene reușite, încheiate cu prezența în grupele Europa League. Lotul pe care îl are la dispoziție valorează 30 de milioane de euro și are o medie de vârstă scăzută, 24.5 ani. 

cota2.ro

Sparta Praga este într-o situație asemenătoarea cu a adversarei de astăzi. A încheiat pe locul secund în Cehia, în spatele celor de la la Slavia Praga, instangibili. Datorită performanțelor formației la care evoluează și Nicolae Stanciu, Sparta a primit însă șansa de a juca în grupele Ligii. Coeficientul de țară a crescut constant în ultimii ani. Pentru a opri hemegomia rivalei din oraș, conducerea a făcut eforturi serioase. L-a adus antrenor pe Pavel Vrba, fostul manager de la Plzen sau Ludogorets și fost selecționer al Cehiei între 2014 și 2016. Acesta are la dispoziție un lot cotat la 52 de milioane de euro, din care face parte și portarul român Florin Niță.

BONUS FĂRĂ DEPUNERE: 25 Ron la pariuri + 100 de rotiri gratis la jocul Book Of Ra Deluxe! 

CLICK AICI și încasează

Singurul meci direct disputat în acest sezon a fost un amical câștigat de Sparta Praga în anul 2011, irelevant în contextul actual. Cele mai interesante informații și statistici: 

• Rapid Viena a disputat deja un meci oficial în acest sezon, tot pe teren propriu. A câștigat 6-0 în fața celor de la Wiener Viktoria, în Cupa Ucrainei

• Sparta Praga a avut probleme în deplasare în finalul sezonului precedent. A câștigat doar 2 din ultimele 7 meciuri jucate pe teren străin 

• 32 de goluri a marcat Rapid Viena în cele 16 meciuri jucate pe teren propriu sezonul precedent, în competiția internă

• ultima participare a Spartei Praga în preliminariile Ligii s-a soldat cu un eșec. A fost eliminată în turul 3 chiar de FCSB, în 2016 (1-1 și 0-2)

• 11 goluri a înscris Rapid Viena în grupele ediției trecute de Europa League.

Revenirea fanilor pe stadion este un mare avantaj pentru Rapid Viena. Și pregătirea reluată mai devreme decât adversara de astăzi va conta. Pe Betfair Sportsbook, Combo-ul 1X&GG are o cotă de 2.30.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Rapid Vienna vs Sparta Praga
Pronostic:
1X & Ambele Marchează
Cota
2.30
Cota finala: 2.30
Profit: 6.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro