Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.87

BETANO

Malmo vs HJK Helsinki

Calificari Champions League

cota2.ro


21.07.2021, 20.00


Malmo a reusit cu greu sa treaca de Riga, echipa din Lituania, dupa o mansa dubla in care s-au impus doar in jocul de acasa.


HJK nu a mai fost în faza grupelor din Liga Campionilor de 23 de ani.

Au avut o dubla ușoară în prima rundă de calificare, învingându-i pe Buducnost cu 7-1, la general. HJK este în fruntea ligii Veikkausliga din Finlanda cu cinci puncte avans după 12 etape. Nouă meciuri din ligă au fost câștigate la rând înainte de a pierde 2-1 la Oulu, sâmbătă.

Trei meciuri din Liga Campionilor în deplasare se jucaseră fără victorie înainte de a obține acea victorie în Muntenegru, insa Malmo este greu de învins acasă.


Ferencvaros vs Zalgiris

Calificari Champions League


20.07.2021, ora 21.00


Ferencvaros dorestesă ajungă în faza grupelor din Liga Campionilor pentru al doilea an consecutiv. Aceștia primesc vizita celor de la Zalgiris Vilnius din Lituania în a doua rundă de calificare. Ferencvaros a avut puține probleme în a ajunge la această fază cu o victorie,la general, cu 6-1 in fata celor de la Prishtina.


Gazdele au 12 victorii la rand in ultimele meciuri din toate competitiile si au sanse mari sa o faca si in aceasta seara.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Malmo vs HJK Helsinki
Pronostic:
1 solist
Cota
1.42
Ferencvaros vs Zalgiris
Pronostic:
1 solist
Cota
1.32
Cota finala: 1.87
Profit: 0.87
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro