Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.37

Superbet

1.Lincoln-CFR Cluj

Campioana României are o dublă abordabilă in calificarile ptr Liga Campionilor iar prima mansa se joaca astazi de la ora 19:00 în Gibraltar, pe ”Victoria Stadium”, contra campioanei locale, Lincoln Red .

Este prima confruntare competitivă dintre două cluburi din România, respectiv Gibraltar.

cota2.ro

De la venirea lui Marius Șumudică, formația ardeleană oferă meciuri mult mai spectaculoase. Trei din cele patru partide oficiale de până acum ale ”feroviarilor” au avut ”Over 2,5 goluri”. Doar Supercupa cu CSU Craiova, pierdută la loviturile de la 11 metri, după ce a fost 0-0 în 120 de minute, a amintit din acest punct de vedere cu „vechea” CFR.

Lincoln Red este cea mai performantă formație din Gibraltar, având 25 de titluri naționale în palmares. În faza anterioară, ”roșiii” au trecut 2-2 și 5-0 de luxemburghezii de la Fola Esch, izbânda din retur fiind cea mai categorică reușită a vreunei echipe din Gibraltar, în scurta istorie a prezențelor în cupele europene.

Chiar daca joaca in deplasare,CFR este echipa mai puternica si cu siguranta va castiga partida.Prin urmare voi juca solist acest eveniment.

2.Celtic-Midtjylland

Unul dintre cele mai tari meciuri ale serii opune vicecampioanele din Scoția și Danemarca. Midtjylland e fără victorie de șase meciuri în Liga Campionilor, în timp ce Celtic a fost anul trecut eliminată de Ferencvaros, în preliminarii. 

Se intalnesc pentru prima data asa ca din acest punct de vedere nu avem statistici iar din punct de vedere al formei ambele sunt cam in aceeasi situatie.

  • Celtic: L D W W D
  • Midtjylland: L W L W W

In meciurile de pe teren propriu,Celtic se descurca foarte bine ,in ultimele 5 disputate reusind de 3 ori sa castige la scor si sa nu primeasca vreun gol pe cand oaspetii in ultimele 5 deplasari are 3 infrangeri si 2 victorii la limita castigate.

Ma gandesc ca vom avea un meci foarte echilibrat si voi incerca un X la pauza sau la final.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Lincoln vs CFR Cluj
Pronostic:
2
Cota
1.30
Celtic vs Midtjylland
Pronostic:
PsF X
Cota
1.82
Cota finala: 2.37
Profit: 6.85
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro