Ponturi Pariuri Fotbal OLYMPIACOS vs NEFTCHI

BETANO

OLYMPIACOS - NEFTCHI

Calificari - Champions League

cota2.ro


Olympiakos Piraeus se numără printre echipele de top care au reușit să treacă până la cea de-a doua rundă de calificare a UEFA Champions League și o vor întâlni pe Neftci Baku. Echipa greacă va găzdui prima etapă a acestei duble, fiind intr-o forma bună în meciurile amicale inaintea inceperii noului sezon.

Sunt neînvinși în ultimele trei meciuri și au o singură înfrângere în ultimele cinci. Cu 6 meciuri din ultimele 8 in care nu au primit gol, Olympiakos speră la o performanță defensivă mai bună în acest meci, in care casele de pariuri o vad super-favorita cu o cota de victorie sub 1.20. Cu toate acestea, ei au mai multă experiență în Liga Campionilor. În campania din sezonul trecut, Olympiakos a ajuns în faza grupelor, intr- o grupa in care avea sa dea de FC Porto și finalista Manchester City.


Neftci Baku, pe de altă parte, intră în acest joc ca ”underdog” cu un parcurs de 9meciuri fără infrangere, exceptand meciurile de pregatire. În ultimele 15 jocuri au suferit o singură infrangere (meci amical contra celor de la Domzale - Slovenia) și au înscris în 14.


Statistici


OLYMPIACOS - NEFTCHI

  • Neftci a marcat în fiecare din ultimele 11 meciuri.
  • Olympiakos are doar 2 meciuri din ultimele 8 in care nu au primit gol.
  • Olympiakos nu a reușit să înscrie în doar trei din ultimele 10 meciuri.
  • Ambele echipe au marcat în ultimele patru meciuri ale lui Neftci.
  • Neftci a primit gol in 4 din ultimele 5 meciuri jucate.



Olympiakos s-ar putea sa aleaga optiunea precauta in acest duel din cauza performantelor defensive pe care le-a avut. Ambele echipa incaseaza, dar si marcheaza goluri, insa miza e una destul de importanta pentru ambele echipe.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
OLYMPIACOS vs NEFTCHI
Pronostic:
Neftchi +2,5 handicap asiatic
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: 0.60
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro