Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.05

BETANO

PSV Eindhoven - Galatasaray SK - Unul dintre cele mai tari meciuri din aceasta faza a competitiei se joaca diseara. PSV si Galatasaray se lupta pentru accederea in turul urmator al calificarilor din UEFA Champions League. Ne asteapta un meci interesant pe Philips Stadion si avand in vedere ca se vor intalni fata in fata doua echipe cu jucatori de calitate, cred ca vor fi foarte multe atacuri si destul de multe lovituri de colt, zic eu. Pontul meu pentru acest duel este "Peste 7.5 cornere", la o cota de 1.26.

BONUS FĂRĂ DEPUNERE: 25 Ron la pariuri + 100 de rotiri gratis la jocul Book Of Ra Deluxe! 

CLICK AICI și încasează

NS Mura - PFC Ludogorets Razgrad - Trupa bulgara la care evolueaza Keseru are aparent o misiune facila impotriva slovenilor de la NS Mura. Ludogorets are un lot evaluat la aproximativ 40 de milioane de euro, in timp ce slovenii au o echipa de aproximativ 7 milioane de euro. Diferenta e una destul de importanta si ma astept ca oaspetii sa marcheze in acest duel, mai ales ca de acum nu se mai tine cont de regula golului marcat in deplasare.

cota2.ro

FC Kairat - Steaua Roșie Belgrad - Pe Almaty Ortalyk Stadion, de la ora 17:00 se joaca meciul dintre Kairat Almaty si Steaua Rosie. Va fi un meci dificil pentru oaspeti insa eu cred ca vor face un meci bun. Dejan Stanković are un lot evaluat la 64 de milioane de euro, in timp ce Kairat are un lot de 21 de milioane de euro. Marea problema a gazdelor e ca le lipseste cel mai bun jucator, Jacek Goralski, acesta avand o ruptura a ligamentelor. Avand in vedere aceste lucruri, eu cred ca sarbii vor reusi sa marcheze in acest meci.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
PSV Eindhoven vs Galatasaray SK
Pronostic:
Peste 7.5 cornere
Cota
1.26
NS Mura vs PFC Ludogorets Razgrad
Pronostic:
PFC Ludogorets Razgrad marcheaza
Cota
1.26
FC Kairat vs Steaua Roșie Belgrad
Pronostic:
Steaua Roșie Belgrad marcheaza
Cota
1.29
Cota finala: 2.05
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro