Ponturi Pariuri Fotbal Legia Varșovia vs Flora Tallin

Superbet

Legia Varșovia - Flora Tallin, prima manșă a turului 2 preliminar din Liga Campionilor, se joacă astăzi, de la ora 22:00. 

Legia Varșovia a cucerit 4 din ultimele 5 titluri din Polonia, dar n-a mai atins faza grupelor în cupele europene din sezonul 2016/2017. Acum sunt mai aproape ca niciodată. În primul tur preliminar al Ligii Campionilor au trecut cu o dublă victorie de campioana Norvegiei, Bodo/Glimt, 3-2 și 2-0. Echipa este antrenată de Czeslaw Michniewicz din toamna anului trecut. Acesta are la dispoziție un lot cotat la peste 25 de milioane de euro, cu mulți fotbaliști străini, 13 la număr. 

cota2.ro

Dacă Legia este o adevărată multinațională, Flora se bazează doar pe fotbaliști estoni. Formația din Tallin este cea mai titrată din țară, cu 13 titluri de campioană. Performanțele pe plan european lipsesc cu desăvârșire. Au reușit inclusiv contraperformanța de a fi eliminați de Lincoln Red Imps, din Gibraltar, în preliminariile Ligii din 2016. Lotul este unul modest. Valorează sub 5 milioane de euro. Un alt dezavantaj l-ar putea reprezenta lipsa de experiență a antrenorului. Jurgen Henn are doar 34 de ani. 

BONUS FĂRĂ DEPUNERE: 25 Ron la pariuri + 100 de rotiri gratis la jocul Book Of Ra Deluxe! 

CLICK AICI și încasează

Meciul de astăzi, de la Varșovia, este primul direct dintre Legia și Flora. Partida va fi memorabilă pentru oaspeți, într-o atmosferă incendiară. Alte informații și statistici interesante: 

• Luquinhas, cel mai bine cotat fotbalist din lotul celor de la Legia, are un debut perfect de sezon. A înscris două goluri contra lui Bodo/Glimt. Brazilianul a ajuns la 11 reușite și 17 pase decisive, în 82 de partide jucate în tricoul campioanei Poloniei

• 2 goluri/meci a fost media celor de la Legia în sezonul precedent, cel încheiat cu titlul în prima ligă poloneză

• sezonul trecut, Flora a părăsit Europa League după un eșec pe terenul lui Dinamo Zagreb, scor 1-3

• în 18 din ultimele 19 deplasări ale Florei s-au înscris peste 1,5 goluri

• Legia a avut eficiență maximă în turul precedent, contra lui Bodo/Glimt. Toate cele 5 șuturi pe poartă au fost goluri. 

Cu o victorie astăzi, Legia e sigură de prezența în grupele Conference League și ar rămâne în cursa pentru visul cel mare, grupele Ligii Campionilor. Mânată de fanaticii din tribune, campioana Poloniei nu se poate împiedica de Flora. Pe Superbet, Combo-ul 1 final și 2+ goluri în meci are o cotă de @1.42 și îl voi juca în sistem ALL-IN cu tot câștigul de la pariul de ieri.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Legia Varșovia vs Flora Tallin
Pronostic:
1 & 2+ goluri
Cota
1.42
Cota finala: 1.42
Profit: 4.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro