Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 5.72

BETFAIR SPORTSBOOK

Malmo și HFK Helsinki se întâlnesc astăzi, de la ora 20:00, în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. 

Malmo a recucerit titlul în Suedia după o pauză de 3 ani și are planuri mari. Este antrenată de legendarul Jon Dahl Tomasson și are fotbaliști cu nume în lot, precum Ola Toivonen sau Jo Inge Berget. În primul tur preliminar, suedezii au trecut de Riga, 1-0 acasă și 1-1 în deplasare. Malmo se află în plin sezon în competiția internă. E prima în clasament după 12 etape.

cota2.ro

• Malmo și HFK Helsinki s-au înfruntat de 3 ori în meciuri amicale, ultima dată în anul 2016. Suedezii s-au impus de fiecare dată, scor 2-0, 4-0 și 4-0. 

• 4 meciuri a disputat Malmo în cupele europene împotriva formațiilor din Finlanda. A câștigat 3 și a remizat o dată, cu un golaveraj total de 7-2

• 29 de goluri a înscris Malmo în cele 12 etape scurse din actualul sezon intern

• cel mai recent meci, jucat în urmă cu 4 zile, a fost o victorie zdrobitoare în fața lui Degerfors, scor 5-0. Malmo și-a creat 21 de ocazii de gol și a șutat de 10 ori pe poartă. 

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru victoria lui Malmo este @1.40. 

BONUS FĂRĂ DEPUNERE: 25 Ron la pariuri + 100 de rotiri gratis la jocul Book Of Ra Deluxe! 

CLICK AICI și încasează

NS Mura și Ludogorets dispută astăzi prima manșă a turului 2 preliminar din Liga Campionilor. 

Mura este un club cu o asecensiune incredibilă. Desființat în anul 2013 din cauza problemelor financiare, a luat-o de la capăt în ligile inferioare. S-a ridicat sănătos, a cucerit Cupa în anul 2020, iar sezonul trecut a câștigat dramatic primul titlu din istorie. A avut un meci decisiv în ultima rundă contra mult mai titratei Maribor. S-a impus cu 3-1. În primul tur preliminar, slovenii s-au distrat cu Shkendija, 6-0 la general. 

Ludogorets domină fotbalul din Bulgaria. A ajuns la 10 titluri consecutive, dar lipsa unor adversare redutabile se vede în Europa. A suferit eliminări în preliminariile Ligii Campionilor în fața unor echipe ca Milsami Orhei, Hapoel Beer Sheva, Mol Vidi, Ferencvaros sau Midtjylland. 

• 2 meciuri a mai disputat Ludogorets împotriva formațiilor din Slovenia în cupele europene. Au fost două remize cu Maribor

• 9 goluri în 18 meciuri a primit Mura în sezonul precedent din Slovenia. A pierdut doar două meciuri jucate pe propria arenă

• Ludogoreț nu s-a descurcat la fel de bine în deplasările din sezonul precedent. A primit 21 de goluri în 15 partide, pierzându-le pe ultimele două

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru 1X, Mura sau egalitate, este @1.80. 

Click AICI și încasează cel mai mare BONUS la pariuri sportive din România! 200% din prima depunere până la 2000 de Lei cu Rulaj X1

Slovan Bratislava și Young Boys Berna se înfruntă astăzi, de la ora 21:30, în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. 

Slovan Bratislava a ajuns la al 3-lea titlu consecutiv în Slovacia. Din această vară are pe bancă un antrenor cu nume, pe Vladimir Weiss, fost selecționer al Georgiei sau Slovaciei. Acesta are la dispoziție un lot interesant, cu 18 străini și 8 fotbaliști chemați consant la echipele lor naționale. 

Young Boys Berna domină fotbalul elvețian, cu 4 titluri cucerite la rând în fața lui FC Basel. Și aici este un antrenor nou, americanul David Wagner, școlit în Germania, la Hoffenheim și Dortmund, trecut apoi pe la prima echipă a lui Schalke. Lotul campioanei Elveției este unul cu care se pot ataca grupele Ligii Campionilor, cotat la 62 de milioane de euro. 

• câștigătoarea dublei dintre Slovan și Young Boys va juca în turul 3 contra lui CFR Cluj 

• singurul meci direct jucat în Slovacia a avut loc în 2014, în Europa League. Young Boys s-a impus cu 3-1

• Slovan a trecut în turul 1 de Shamrock Rovers, victorie 2-0 acasă și eșec 1-2 în deplasare

• Young Boys a marcat în toate deplasările din grupele precedentei ediții de Europa League, la Cluj, Sofia și Roma.

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru ambele formații marchează este @1.62. 

Deschide AICI un cont la BETANO și primești până la 1000 de Lei din partea casei dacă depui 500!

PSV - Galatasaray, cel mai tare duel al turului 2 preliminar din Liga Campionilor, se joacă astăzi, de la ora 22:00. 

PSV nu a ținut pasul cu Ajax nici sezonul precedent. A prins însă locul secund și are șansa să revină în grupele Ligii Campionilor. Lotul antrenat de Roger Schmidt este unul extraordinar, cotat la 210 milioane de euro. Se remarcă starurile naționalei Olandei, Donyell Malen sau Denzel Dumfries, dar și tinerii Nodi Madueke (nigerian de 19 ani) și Cody Gako (olandez de 22 de ani). 

Galatasaray a pierdut dramatic titlul în Turcia. A încheiat la egalitate de puncte cu marea rivală Besiktas, dar criteriile de departajare au trimis-o pe locul secund. Fatih Terim se bazează pe un lot mult mai experimentat decât al lui PSV. Media de vârstă este cu doi ani mai mare, dar valoarea incomparabil mai mică, 77 de milioane de euro. 

• Cel mai recent meci direct a fost un amical din anul 2018, câștigat de PSV cu 3-1

• în ultimul meci european jucat de PSV acasă, victoria 2-1 cu Olympiakos, au fost arătate 6 cartonașe galbene

• Galatasaray a încasat două cartonașe galbene în ultima deplasare europeană, eșecul cu Rangers, de anul trecut

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru peste 3,5 cartonașe galbene în meci este @1.40. 


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Malmo vs HJK Helsinki
Pronostic:
1
Cota
1.40
Mura vs Ludogorets
Pronostic:
1X
Cota
1.80
Slovan Bratislava vs Young Boys
Pronostic:
Ambele Marchează
Cota
1.62
PSV Eindhoven vs Galatasaray
Pronostic:
Peste 3.5 cartonașe
Cota
1.40
Cota finala: 5.72
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro