Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.78

Superbet

România debutează la Jocurile Olimpice de la Tokyo împotriva reprezentativei din Honduras, astăzi, de la ora 14:00. 

Mirel Rădoi a strâns cu greu o echipă pentru Jocurile Olimpice. Lotul arată însă decent, cotat la peste 18 milioane de euro și construit în jurul unui nucleu de la Farul, cu Aioani, Ghiță, Boboc, Andrei Ciobanu și George Ganea. Apar și 5 jucători din străinătate, Pașcanu, Rațiu, Tudor Băluță, Marius Marin și Alex Dobre. Selecționerul a avut două săptămâni în care a putut pune la punct toate detaliile. „Tricolorii” au disputat și două meciuri amicale în compania reprezentativei similare din Arabia Saudită, una de nivel apropiat cu cea din Honduras, calificată la rândul ei la Tokyo. Au fost două remize. 

cota2.ro

Honduras a fost prezentă la ultimele 3 ediții ale Jocurilor Olimpice. A obținut 3 victorii în cele 13 partide disputate în acest interval. Lotul deplasat în Japonia este format în mare măsură din jucători care evoluează în competiția internă. Singurul care vine din Europa este mijlocașul ofensiv Rigoberto Ribas, din ligile inferioare ale Italiei. Unul dintre liderii echipei, fotbalist care era adus în afara criteriului de vârstă, a fost operat de urgență și va rata meciul. Este vorba de Brayan Moya.

• 4 victorii are România în istorie la Jocurile Olimpice. Toate au fost obținute chiar pe tărâm japonez, la Tokyo 1964

• Honduras a suferit o umilință la precedenta ediție a Jocurilor Olimpice, 0-6 în fața Braziliei

• 5 milioane de euro valorează lotul Hondurasului, aproape de 4 ori mai puțin decât cel al României.

Pe Superbet, cota pentru victoria României sau un rezultat de egalitate este 1.32. 

BONUS FĂRĂ DEPUNERE: 25 Ron la pariuri + 100 de rotiri gratis la jocul Book Of Ra Deluxe! 

CLICK AICI și încasează

FC Drita Gjilan - Feyenoord Rotterdam, în turul 2 preliminar din Conference League, se joacă în această seară, de la ora 22:00. 

Drita este vicecampioana statului Kosovo. Lotul este unul modest, remarcându-se un singur nume cunoscut pentru iubitorii fotbalului din România. Atacantul macedonean Marko Simonovski, fost la Sepsi și Voluntari, este și cel mai bine cotat fotbalist al echipei. Întreg lotul valorează 3.20 milioane de euro. În primul tur preliminar, Drita a trecut de Decic, din Muntenegru.

Feyenoord a ținut pasul cu fruntașele din Eredivisie în prima parte a sezonului trecut, dar a clacat pe final. A încheiat doar pe locul 5 și a avut nevoie de un play-off pentru a accede în Conference League. Le-a învins acolo fără probleme pe Sparta Rotterdam și pe Utrecht, cu același scor, 2-0. Din această vară, antrenor este Arne Slot, om cu rezultate excelente la Alkmaar. Acesta are la dispoziție un lot cotat la aproape 100 de milioane de euro.

• Feyenoord a jucat 6 amicale puternice în acest vară. Le-a învins pe AEK Atena, Zurich și Bremen

• sezonul trecut, Drita a părăsit cupele europene după un eșec cu Legia, scor 0-2. A fost dominată clar: 14-4 ocazii de gol, 7-2 șuturi pe poartă, 10-1 cornere în favoarea polonezilor

• 6 jucători de națională are Feyenoord în lot. Drita are unul singur. 

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Feyenoord este 1.35. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Honduras vs România
Pronostic:
X2
Cota
1.32
Drita vs Feyenoord
Pronostic:
2
Cota
1.35
Cota finala: 1.78
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro