Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs Sahtior Karagandy

BETFAIR EXCHANGE

FCSB - Sahtior Karagandy, prima manșă a înfruntării din turul 2 preliminar al UEFA Conference League, are loc astăzi, de la ora 21:30, pe Arena Națională. 

Gigi Becali vrea neapărat banii din Conference League. Nou-înființata competiție poate aduce sume serioase la bugetele formațiilor din Liga 1, așa că FCSB e obligată să ajungă în grupe. Dinu Todoran, antrenorul-surpriză numit în această vară, are trei absențe notabile pentru disputa din această seară. Nu îi poate folosi pe mijlocașii Darius Olaru, Adrian Șut și nici pe fundașul central Andrei Miron. Sezonul trecut, FCSB a fost împiedicată de coronavirus să ajungă în grupele Europa League. Cu o formație improvizată, a fost învinsă de Slovan Liberec în turul 3 preliminar, scor 0-2. Cu un tur înainte avusese loc unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale anului, 6-6 cu Topola. 

cota2.ro

Sahtior Karagandy a încheiat sezonul precedent din Kazahstan pe locul 4 și a obținut in-extremis ultimul bilet spre Europa. Oaspeții de astăzi au un mare avantaj în disputa cu FCSB. Se află în plin sezon și au motoarele turate la maximum. După 19 runde ocupă locul 11 în clasament, cu 19 puncte obținute. Apărarea este însă un punct nevralgic, 26 de goluri încasate. 

BONUS FĂRĂ DEPUNERE: 25 Ron la pariuri + 100 de rotiri gratis la jocul Book Of Ra Deluxe! 

CLICK AICI și încasează

Cele mai interesante informații înainte de FCSB - Sahtior Karagandy: 

• 2 meciuri a jucat FCSB împotriva formațiilor din Kazahstan. Are o victorie și o remiză, împotriva lui Aktobe. Golaverajul în acea dublă a fost 4-3

• 7 milioane de euro valorează lotul celor din Karagandy. FCSB este net superioară, cotată la peste 31 de milioane

• ultimele 4 meciuri jucate de FCSB pe teren propriu au fost GG

• Sahtior vine după două meciuri extrem de spectaculoase. O victorie 3-2 în Cupă, contra lui Kyzlyzhar și un eșec în campionat contra celor de la Astana, scor 3-4.

FCSB are un singur meci disputat în acest sezon. Apărarea încă nu este sudată, cu două nume noi, Vucur și Alexandru Crețu. În aceste condiții, ne așteptăm ca atacul să fie cel care o va duce pe vicecampioana României în turul 3 preliminar din Conference League. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru ambele formații marchează (GG) este 2.30. 


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
FCSB vs Sahtior Karagandy
Pronostic:
Ambele Marchează
Cota
2.30
Cota finala: 2.30
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro