Ponturi Pariuri Fotbal Spartak Trnava vs Sepsi OSK

Superbet

Spartak Trnava - Sepsi Sf. Gheorghe, din turul 2 preliminar al UEFA Conference League, se joacă astăzi, de la ora 20:00. 

Spartak Trnava a încheiat sezonul trecut din Slovacia pe locul 3 și a obținut biletul direct spre Conference League. În turul 1 preliminar a avut mai multe emoții decât ar fi trebuit împotriva maltezilor de la Mosta, pe care i-au învins cu 4-3 la general. Lotul gazdelor de astăzi este cotat la puțin peste 8 milioane de euro și are în componență 10 fotbaliști străini. Media de vârstă este una foarte scăzută, doar 23,7 ani. Spartak este o prezență constantă în preliminariile europene, dar a ajuns o singură dată în grupele Europa League, în urmă cu 3 sezoane. Anul trecut a fost eliminată de Lokomotiv Plovdiv (1-3 acasă, 0-2 în deplasare). 

cota2.ro

Sepsi Sf. Gheorghe este la prima participare din istorie în cupele europene. Covăsnenii au impresionat stagiunea trecută și au terminat pe locul 4 în play-off, apoi au câștigat meciul de baraj contra Viitorului. Antrenorul Leo Grozavu a fost confirmat, a primit și câteva întăriri interesante, cum ar fi mijlocașul ofensiv Rajko Rep sau Cristi Bărbuț. Sepsi a arătat foarte bine în primul meci al sezonului, victoria 2-0 din Liga 1, împotriva celor de la Academica Clinceni. Românii au un atu în disputa cu Trnava. Fundașul central Bogdan Mitrea a evoluat la adversara de astăzi și i-a oferit informații esențiale lui Grozavu. 

BONUS FĂRĂ DEPUNERE: 25 Ron la pariuri + 100 de rotiri gratis la jocul Book Of Ra Deluxe! 

CLICK AICI și încasează

Cele mai interesante informații și statistici înainte de Spartak Trnava - Sepsi.

• Spartak a marcat în ultimele 8 meciuri europene jucate pe teren propriu

• Spartak Trnava a mai jucat două meciuri împotriva românilor. În preliminariile Europa League din sezonul 2012/2013 era eliminată de FCSB, 1-3 la general

• Sepsi a disputat 4 meciuri amicale în această vară. A marcat în toate, deși adversarele au fost unele de calibru: 2-1 cu Krasnodar, 3-1 cu Ufa sau 1-1 cu Plzen

• 3 dintre ultimele 4 deplasări oficiale disptate de Sepsi au fost GG

• 18 cornere au fost în ultimul meci jucat de Trnava, victoria 2-0 cu Mosta, din turul 1 preliminar 

• 7 lovituri de la colțul terenului a obținut Sepsi în singurul meci oficial al sezonului, victoria 2-0 cu Clinceni. 

Pe Superbet, la secțiunea SuperPariuri, combinația peste 1,5 goluri și peste 7,5 cornere în meci are o cotă de 1.95

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Spartak Trnava vs Sepsi OSK
Pronostic:
Peste 1.5 goluri & Peste 7.5 cornere
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro