Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 2.11

BETANO

Voi juca o cotă de 2+ pe un bilet acumulator format din 4 meciuri.


cota2.ro

1. FC ARGEȘ- UT ARAD


Meci din prima ligă de la noi,etapa a doua.

Piteștenii au reușit ca după promovarea de anul trecut,sa se mențină în prima ligă,fiind la un moment dat,foarte aproape să se califice în play-off-ul sezonului trecut.

Doua echipe ce au ca obiectiv principal menținerea în prima liga și în acest sezon,loturile de care dispun nepermitîndu-le sa viseze la alt obiectiv.


FC Argeș a pierdut meciul din prima etapa,de la Craiova,cu Universitatea,cu 0-1,în timp ce UTA a remizat alb acasă,0-0 cu Farul Constanta,echipa ce a acces în prima ligă,prin fuziunea cu Viitorul.


Ambele echipe sunt preocupate in principal sa nu primească gol,rezultatele din prima etapa,dovedind acest lucru.


Din 2006 încoace,regăsim în statistici 20 meciuri directe.Dintre ele,19 s-au încadrat în intervalul 0-3 goluri,doar unul singur depășind bariera pragului de 3 goluri,fiind chiar ultimul meci de la Pitești,din play-out-ul sezonului trecut,când piteștenii s-au impus cu 4-1...În rest,celelalte 19 meciuri directe s-au încheiat cu maxim 3 goluri marcate.


Miza destul de mare a meciului,și startul ratat al ambelor echipe din prima etapa,i-si va pune amprenta pe joc,și,cred eu,va fi un meci echilibrat,cu puține goluri marcate,obiectivul principal al ambelor echipe fiind sa nu primească gol,urmărind să de-a lovitura pe contraatac...Așadar,joc interval de goluri 0-3 aici,nefiind exclus deloc o remiză albă de 0-0..


MIOVENI-RAPID


Duel între două echipe nou promovate in prima ligă la finalul sezonui trecut.Giulestenii au promovat direct,ocupând locul 2,după Craiova 1948,iar Mioveni au promovat la baraj,furnizând o mare surpriza,eliminind pe Hermannstadt,după 0-0 la Mioveni și 2-1 chiar la Sibiu...


În prima etapă,Mioveni au pierdut la limită la Mediaș,cu 0-1,iar giuleștenii au câștigat cu același scor,1-0 pe teren propriu,cu Chindia Târgoviște.

Observam și aici,acelasi lucru,că echipele sunt preocupate in primul rand de jocul defensiv,de a nu încasa gol.


În sezonul trecut,de ligă a doua,s-au disputat 4 meciuri directe,două în sezonul regulat,și doua in play-off-ul de promovare. În toamna,CS Mioveni s-a impus cu 3-0 în Giulești,însă în primăvară,și-a luat revanșa și a câștigat la Mioveni cu 2-1,fiind meciul care a dat startul urcușului giuleștenilor in clasament,pt ocuparea unui loc de playoff.


În playoff, în meciul din Giulești,Rapid a terminat nedecis,1-1 iar în retur,la Mioveni,gazdele s-au impus la limită,cu 1-0 însă rapidiștii erau deja promovați matematic in prima ligă,și nu i-au mai interesat prea mult rezultatul acelui meci...Din aceste patru întâlniri,observăm că s-au înscris goluri în toate cele patru meciuri directe din sezonul trecut,dar nu s-a depășit pragul de 3 goluri în meci.


Nici astăzi nu cred că se va depășii acest prag,nici o echipa nu va risca prea mult,orice punct acumulat in clasament poate decide viitorul oricărei echipe de a fi sau a nu fi în prima ligă și în sezonul viitor...


Așadar nu cred că se vor marca mai mult de trei goluri în acest meci,nici o echipa nu cred că-și va asuma riscuri prea mari in acest meci.


JUNIORS- LAFNITZ


Astăzi începe și liga a doua din Austria. Lafnitz( locul 5 sezonul trecut) întâlnește gazda acestui meci, FC Juniors( locul opt sezonul trecut).


În sezonul trecut Lafnitz a pierdut acasă cu 0-2 meciul cu Juniors,câștigând în retur cu 3-1 pe terenul gazdei de astăzi. Lafnitz a disputat 6 meciuri amicale,în perioada de pregătire,marcând minim un gol in fiecare meci,înscriind in total nu mai puțin de 13 goluri! A marcat chiar doua goluri unui adversar puternic din prima ligă,în meciul pierdut cu 2-3 cu Rapid Viena,echipa de cupele europene,anul acesta...


Lafnitz este o echipă foarte ofensiva,ce înscrie aproape meci de meci,indiferent pe ce teren evoluează,acasă sau in deplasare.In sezonul trecut,a înscris 56 goluri în 30 etape,o medie de aproape doua goluri marcate/per meci,clasandu-se pe locul 4 in clasamentul celor mai prolifice atacuri din liga a doua...


Joc fara nici o îndoiala gol marcat de oaspeți în meci,cota fiind una totuși redusă,însă șansa de reușită cred eu că este una destul de mare...


STANDARD LIEGE- GENK


Astăzi începe și prima ligă belgiana.In prologul primei etape,avem un meci tare,unul dintre derby-urile campionatului,..Un meci cu mari orgolii și foarte intens disputate pe teren..


În ultimele 12 meciuri susținute de Genk in deplasare( oficiale și amicale),oaspeții de astăzi au marcat gol in meci, de fiecare data.


O prestație foarte consistenta a oaspeților în meciurile susținute pe teren străin,mă face să aleg gol marcat de oaspeți și în această seară,mai ales fiind și meciul de deschidere al noului sezon...


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FC Argeș vs UTA
Pronostic:
Sub 3.5 goluri în meci
Cota
1.20
CS Mioveni vs Rapid București
Pronostic:
Sub 3.5 goluriin meci
Cota
1.21
FC Juniors vs SV Lafnitz
Pronostic:
Oaspeții marchează
Cota
1.18
Standard Liege vs Genk
Pronostic:
Oaspeții marchează
Cota
1.23
Cota finala: 2.11
Profit: 11.10
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro