Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 5.20

Superbet

O cotă de 5 voi încerca pe acest bilet,ce â-l voi juca cu o miză mai moderată,de doar 3 unități.


cota2.ro

DARMSTADT - REGENSBURG


Meci din Zweite Bundesliga,prima etapa a noului sezon. Anticipez acest meci ca fiind unul deschis,cu goluri multe marcate,inclusiv gol in ambele porți.


10 din ultimele 12 meciuri jucate de Darmstadt( pe finalul sezonului trecut și meciurile de pregătire din intersezon),s-au încheiat cu GG3+! Celelalte două meciuri s-au încheiat cu GG simplu(1-1),deci putem spune că Darmstadt a generat 12 GG-uri consecutive! Asta spune multe despre profilul de joc deschis al acestei echipe în joc,unde urmărește să dea cu un gol mai mult ca adversarul!


Și astăzi preconizez tot un GG,iar numărul final de goluri sa se situeze în intervalul 3-6 goluri marcate în meci...Cota este una buna,de peste 2...


MJALBY - MALMO FF


IN Suedia prima ligă,liderul merituos,Malmo,se deplasează la Mjalby.Forma de moment a celor două combatante,este una total diferită. Gazdele au patru înfrângeri și o victorie în ultimele cinci meciuri disputate,iar oaspeții au patru victorii și o remiză în ultimele 5 meciuri disputate.


Oaspeții,lideri în clasamentul la zi,se afla la trei zile distanță de returul din Champions League,de la Helsinki,unde au câștigat primul meci de acasă cu 2-1....Chiar daca nu vor juca toți titularii,fiind menajați pt meciul mult mai important de marți,cred că totuși Malmo va câștiga cel puțin o repriză,în fața unui adversar modest,și ieșit total din formă....


AALBORG - MIDTHILAND


Și Midthiland are meci retur tot în Champions League,peste patru zile cu Celtic,iar după 1-1 în tur,la Glasgow,speranțele de calificare in turul următor pt danezi,sunt mai vii ca oricând...Cred că și oaspeții nu vor alinia formula de baza cu toți titularii in teren,și ei i-si doresc sa acceadă in fazele superioare ale competiției,însă nu cred că vor venii in excursie la Aalborg..


Midthiland a pierdut total surprinzător,cu 1-2 meciul din prima etapa de acasă cu Odense,și nu cred că-și permite un nou pas greșit...


Chiar și fără o parte din titulari,cred că oaspeții au valoarea necesara să câștige cel puțin o repriză,in dauna gazdelor...pe care le-au învins în patru din ultimele șase meciuri directe. .


Aalborg sunt neînvinși in ultimele cinci meciuri jucate, cu patru remize și o victorie.In prima etapa gazdele au remizat la Copenhaga,2-2


Deșii la prima vedere pare un meci foarte greu pt oaspeti,cred totuși că cel puțin o repriză,oaspeții vor câștiga fara probleme.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Darmstadt vs Regensburg
Pronostic:
GG&3-6 goluri( Ambele marchează și interval 3-6 goluri în meci)
Cota
2.01
Mjalby vs Malmo FF
Pronostic:
l2sau ll2(Oaspeții câștiga oricare repriză)
Cota
1.39
Aalborg vs Midthiland
Pronostic:
l2 sau ll2(Oaspeții câștiga oricare repriză)
Cota
1.86
Cota finala: 5.20
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro