Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs Universitatea Craiova

Superbet

FCSB - Universitatea Craiova, din runda secundă a Ligii 1, se joacă astăzi, de la ora 21:30. 

FCSB a pornit în noul sezon cu un antrenor lipsit de experiență, în persoana lui Dinu Todoran. Startul nu a fost entuziasmant. În prima etapă a remizat în deplasarea de la Botoșani, scor 0-0, iar în turul 2 preliminar din Europa League a obținut o victorie chinutiă cu Sahtior Karagandy, scor 1-0. Dacă stagiunea trecută echipa impresiona pe plan ofensiv, acum pare că defensiva este baza. Asta și pentru că au fost aduse întăriri serioase în acest compartiment, cel mai important fiind internaționalul Alexandru Crețu. Todoran nu îi poate folosi astăzi pe mijlocașii Darius Olaru, Adrian Șut și pe fundașul central Andrei Miron, toți accidentați. 

cota2.ro

La Universitatea Craiova a avut loc un șoc în urmă cu două zile. Antrenorul Marinos Ouzounidis a fost demis, din cauza stilului plicisitor de joc, după cum a explicat patronul Mihai Rotaru. Oltenii au fost la fel de zgârciți ca FCSB în acest start de sezon. Au câștigat Supercupa României, dar după penalty-uri (0-0 în timpul regulamentar), au învins-o cu 1-0 pe FC Argeș în Liga 1, apoi au piedut rușinos în Conference League, contra lui Laci, din Albania, scor 0-1. În locul lui Ouzounidis a fost instalat interimarul Dragoș Bon. Oltenii nu îi pot folosi pe Papp și Baiaram, accidentați. L-au pierdut și pe Alexandru Cicâldău, transferat ieri la Galatasaray. 

BONUS FĂRĂ DEPUNERE: 25 Ron la pariuri + 100 de rotiri gratis la jocul Book Of Ra Deluxe! 

CLICK AICI și încasează

Cel mai recent meci direct s-a jucat pe 19 mai 2021 și a fost câștigat de Universitatea Craiova, scor 1-0, după un rezultat de egalitate la pauză. Alte informații interesante: 

• ultimele 3 meciuri directe cu FCSB gazdă au fost X la pauză

• doar 5 șuturi pe spațiul porților adverse a expediat FCSB în primele două meciuri ale sezonului

• ambele meciuri interne jucate de Craiova în acest sezon, Supercupa cu CFR și cel cu FC Argeș, au fost X la pauză

• 16 dintre cele 30 de meciuri jucate de olteni în sezonul regulat precedent au fost X la pauză. 

FCSB și Craiova nu au arătat deloc bine în starul acestui sezon. Cele două formații au alt obiectiv în acest moment, calificarea în grupele Conference League, așa că nu vor risca nimic înaintea meciurilor decisive de joi. Pe Superbet, cota pentru un rezultat de egalitate la pauză sau la final (PsF X) este 1.73. 

Vezi și pronosticul curajos de cota 3.50 și propunerea mea de SCOR CORECT LA COTA 6.50 pentru acest meci 👇👇👇



Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FCSB vs Universitatea Craiova
Pronostic:
PSF X
Cota
1.73
Cota finala: 1.73
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro