Ponturi Pariuri Fotbal Olanda (F) vs China (F)

BETANO


Jocurile Olimpice - Fotbal Feminin


cota2.ro

Olanda (F) - China (F) - In ultima etapa a Grupei F de la Jocurile Olimpice, la fotbal feminim, se joaca partida dintre Olanda si China. Olanda este campioana europeana in exercitiu si vicecampioana mondiala, in timp ce China nu a reusit mai nimic notabil in fotbalul feminin, ba mai mult, s-au calificat extrem de greu la acest turneu. Olanda a spulbelat Zambia in primul meci din grupa, scor 10-3, urmand apoi un 3-3 cu Brazilia in etapa a doua. China a inceput cum nu se mai poate mai prost turneul si a pierdut la debut cu Brazilia, scor 0-5, urmand ca in etapa a doua sa termine la egalitate cu Zambia, scor 4-4. Jocul Olandei a aratat bine, iar remarcata "portocalei mecanice" e Miedema cu 4 goluri in primul meci si o dubla in cel de-al doilea. De partea cealalta, Shuang Wang e remarcata meciului precedent, reusind sa marcheze toate cele 4 goluri in remiza cu Zambia. Singurul minus al Olandei pana acum e defensiva, in special in poarta acolo unde au incasat 6 goluri din 8 suturi pe poarta trimise de adversare.

BONUS FĂRĂ DEPUNERE: 25 Ron la pariuri + 100 de rotiri gratis la jocul Book Of Ra Deluxe! 

CLICK AICI și încasează

Echipe probabile:

Olanda (F): Van Veenendaal; Van Dongen, Nouwen, Van der Gragt, Janssen; Roord, Van De Donk, Groenen; Van De Sanden, Miedema, Martens 

China (F): Shimeng; Mengwen, Xiaoxue, Guiping; Shuang, Zhang, Lina, Siwen, Wurigumula; Yang, Shanshan

Asa cum am spus si in celalalt meci, golaverajul e important deoarece e principalul factor de departajare. China a fost egala Zambiei ceea ce spune multe despre aceasta echipa de fotbal feminin a Chinei. Ma astept ca Olanda sa marcheze mult astazi. Pariul meu pentru acest meci este "Olanda marcheaza peste 3.5 goluri", la o cota de 1.98.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Olanda (F) vs China (F)
Pronostic:
Olanda (F) marcheaza peste 3.5 goluri
Cota
1.98
Cota finala: 1.98
Profit: 9.80
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro