Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 3.12

BETANO

România - Noua Zeelandă - Nationala Romaniei are nevoie de un succes la Jocurile Olimpice, in fata celor din Noua Zeelandă. Tricolorii vin dupa un meci catastrofal cu Coreea de Sud, insa ma astept sa faca un meci bun astazi si sa se califice in fazele superioare ale competitiei.

CFR Cluj - Lincoln Red Imps FC - Trupa lui Sumudica s-a chinuit in partida tur pe care a castigat-o cu 2-1, insa vremea a fost cum a fost, terenul si el a pus probleme, dar astazi, la retur, CFR Cluj ar trebui sa de-a de pamant cu cei din Gibraltar. Ma astept la cel putin 2 goluri marcate de clujeni in aceasta seara.

cota2.ro

BONUS FĂRĂ DEPUNERE: 25 Ron la pariuri + 100 de rotiri gratis la jocul Book Of Ra Deluxe! 

CLICK AICI și încasează

Steaua Roșie Belgrad - FC Kairat - Sarbii au pierdut in Kazakhstan cu cei de la Kairat, scor 1-2, insa ma astept la o revenire a acestora in partida de diseara. Steaua Rosie are o echipa mult mai valoroasa, dupa parerea mea, iar eu cred ca acestia pot rezolva partida cu 2-3 goluri marcate. Mizez pe un succes al gazdelor.

Sparta Praga - SK Rapid Vienna - Trupa la care evolueaza Nita a pierdut meciul tur cu cei de la Rapid Vienna, scor 1-2. Austriecii au jucat bine pe teren propriu, sustinuti neconditionat si de fani. Sparta Praga are o echipa care joaca senzational pe teren propriu si ma astept sa forteze in acest retur. Eu am incredere ca nu vor pierde astazi.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
România vs Noua Zeelandă
Pronostic:
România marcheaza
Cota
1.33
CFR Cluj vs Lincoln Red Imps FC
Pronostic:
CFR Cluj marcheaza peste 1.5 goluri
Cota
1.27
Steaua Roșie Belgrad vs FC Kairat
Pronostic:
1
Cota
1.42
Sparta Praga vs SK Rapid Vienna
Pronostic:
1X
Cota
1.30
Cota finala: 3.12
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro