Ponturi Pariuri Fotbal Maribor vs Hammarby

BETANO

NK Maribor și Hammbarby dispută astăzi, de la ora 21:45, manșa decisivă a turului 2 preliminar din UEFA Conference League. 

Maribor este formația care a dominat fotbalul din Slovenia în ultimul deceniu, cu 7 titluri de campioană. Anul trecut l-a ratat absolut dramatic. Înaintea ultimei etape avea 3 puncte avans față de Mura, dar a pierdut meciul direct, scor 1-3. Criteriul de departajare a fost golaverajul. Maribor a avut +23, iar rivala +24. În primul tur preliminar din Conference League, Maribor a trecut de Urartu, din Armenia, victorii cu același scor în ambele manșe, 1-0. După titlul ratat, Maribor și-a schimbat antrenorul. Simon Rozman, noul manager, trebuie să încropească rapid o echipă din cele 12 achiziții noi. 

cota2.ro

Hammbarby are un avantaj evident în fața lui Maribor. Se află în plin sezon, așa că ritmul de joc ar trebui să fie superior. După 12 runde ocupă locul 6, cu 17 puncte și un golaveraj 15-12. Prezența în Conference League a fost obținută datorită triumfului din Cupa Suediei, primul din istorie. Din această vară, echipa este antrenată de sârbul Milos Milojevic. Acesta are la dispoziție un lot interesant, cotat la peste 16 milioane de euro, cu mulți jucători experimentați. 

Încasează un FreeBet de 50 de Ron FĂRĂ DEPUNERE de la Betano dacă te înscrii AICI

Hammbary a câștigat meciul tur cu 3-1. Alte informații interesante: 

• 10-9 pentru Hammbarby a fost raportul ocaziilor de gol în meciul tur

• 3 meciuri europene a jucat în ultimul an. De fiecare dată s-au înscris peste 2,5 goluri (3-0 cu Academia Puskas, 0-3 cu Lech Poznan și 3-1 cu Maribor)

• Hammbarby are o serie de 4 victorii consecutive, perioadă în care a înscris 12 goluri

• în ultimele 3 meciuri jucate de Maribor s-au marcat de fiecare dată peste 3,5 goluri. Toate partidele au fost GG

• 14 meciuri consecutive cu gol marcat are Maribor, fie elemeciuri amicale sau oficiale. 

Hammarby este o echipă obișnuită să joace cu garda jos. De cealaltă parte, Maribor este obligată să atace din primul minut pentru a spera la calificare. Pe Betano, cota pentru ambele marchează SAU peste 2.5 goluri în meci este 1.44 și o voi folosi la pasul 2 din challenge ALL-IN început la această casă de pariuri cu tot câștigul de ieri.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Maribor vs Hammarby
Pronostic:
Ambele înscriu SAU peste 2.5 goluri
Cota
1.44
Cota finala: 1.44
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro