Ponturi Pariuri Fotbal Sivasspor vs Petrocub

PUBLICWIN

Sivasspor și Petrocub Hîncești se întâlnesc astăzi, de la ora 20:00, în manșa decisivă a turului 2 preliminar din UEFA Conference League.

Sivasspor a fost revelația ultimelor două sezoane din prima ligă turcă. Ediția precedentă a încheiat pe locul 5, în spatele granzilor Besiktas, Galatasaray, Fenerbahce și Trazbon. A obținut un punctaj record, 65 de puncte, cu un golaveraj pozitiv, 54-43. Performanțele sunt oarecum firești, dacă privim lotul pe care îl are la dispoziție Riza Calimbay. Regăsim nume importante pentru fotbalul european, precum Mustapha Yatabare, Max Gradel sau Kayode. Sivasspor este la al doilea sezon consecutiv în cupele europene. Anul trecut s-a oprit în faza grupelor din Europa League. A strâns 6 puncte. 

cota2.ro

Petrocub Hîncești este vicecampioana Republicii Moldova. Locul secund reprezintă cea mai bună clasarea din istoria clubului înființat în anul 1999. Sezonul trecut a venit și primul trofeu, Cupa Moldovei. Echipa este antrenată de Lilian Popescu. Lotul are în componență doar 3 fotbaliști străini și valorează 4,3 milioane de euro. 

Click AICI și încasează cel mai mare BONUS la pariuri sportive din România! 200% din prima depunere până la 2000 de Lei cu Rulaj X1

Sivasspor a câștigat meciul tur, disputat în Republica Moldova, scor 1-0. Alte informații și statistici interesante: 

• Sivasspor are o serie fantastică. Nu a pierdut niciunul dintre ultimele 18 meciuri oficiale;

• un singur eșec are Sivasspor pe teren propriu în anul 2021;

• Petrocub a pierdut prima deplasare din acest sezon, în campionat, 1-2 pe terenul lui Mislami Orhei;

• 8 meciuri a disputat Petrocub în preliminariile cupelor europene. A pierdut 5 dintre ele;

• 5 fotbaliști de la Sivasspor au salarii de peste un milion de euro/sezon: Kayode, Boyd, Fajr, Ninga și Gradel.

Sivasspor este rodată într-un campionat puternic din Europa. Nu se poate încurca în fața unei formații modeste, fără pedigree european. Pe Publicwin, victoria lui Sivasspor este cotată la @1.42 și o voi folosi pentru pasul 2 de la proiectul ALL-IN la această casă de pariuri, cu tot câștigul de ieri.

Am plasat acest pariu la PublicWin! Grăbește-te să prinzi Super-Bonusul de 2000 de Lei la înregistrare oferit de casa de pariuri!

OBȚINE 2000 DE LEI BONUS AICI
Sivasspor vs Petrocub
Pronostic:
1
Cota
1.42
Cota finala: 1.42
Profit: 4.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro