Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 6.42

UNIBET

Mie personal nu prea mi-a mers deloc treaba luna asta insa sper sa bifez un biletel in cota mai mare. Astazi avem meciurile retur din calificarile pentru Conference League si am gasit 5 pariuri numai bune de jucat.

Universitatea Craiova - KF Laci - Universitatea Craiova a pierdut meciul tur insa cred ca azi o sa invinga. Ok, au absente, se joaca fara spectatori, insa au puterea de a trece de aceasta echipa mai mult decat modesta. Eu cred ca se vor impune fara probleme.

cota2.ro

AEK Atena - FK Velez Mostar - AEK a pierdut total surprinzator partida tur si eu cred ca in acest retur situatia o sa stea total diferit. In Grecia e al naibii de greu de castigat si nu cred ca cei de la Mostar vor face fata.

Încasează un FreeBet de 50 de Ron FĂRĂ DEPUNERE de la Betano dacă te înscrii AICI

Breidablik Kopavogur - Austria Viena - 1:1 a fost scorul in partida tur. Un esec major pentru austrieci dupa parerea mea. Nu cred ca sunt atat de naivi incat sa rateze aceasta calificare, asa ca ma astept la un succes astazi din partea lor.

Aarhus GF - Larne FC - In partida tur Aarhus s-a facut de ras. De ce? Larne e o echipa care nu valoreaza nici macar un milion de euro si aici ma refer la intreg lotul. Diferenta e uriasa si nu vad nimic altceva in acest meci decat un succes la scor la gazdelor.

Feyenoord Rotterdam - KF Drita - In partida tur am avut scor alb, insa cu Feyenoord controland meciul. Diferenta e colosala, olandezii fiind cotati la aproximativ 100 de milioane de euro. Prevad un macel in toata regula, in acest duel.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Universitatea Craiova vs KF Laci
Pronostic:
Universitatea Craiova -1.0 AH
Cota
1.45
AEK Atena vs FK Velez Mostar
Pronostic:
AEK Atena -1.0 AH
Cota
1.00
Breidablik Kopavogur vs Austria Viena
Pronostic:
Austria Viena +0.25 AH
Cota
1.44
Aarhus GF vs Larne FC
Pronostic:
Aarhus GF -1 AH
Cota
1.37
Feyenoord Rotterdam vs KF Drita
Pronostic:
Feyenoord Rotterdam -2.5 AH
Cota
1.70
Cota finala: 4.86
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro