Ponturi Pariuri Fotbal Lokomotiva Zagreb vs Hrv Dragovoljac

PUBLICWIN

Lokomotiva Zagreb și Hrv Dragovoljac se întâlnesc astăzi, de la ora 21:00, în etapa cu numărul 3 a primei ligi din Croația. 

Lokomotiva Zagreb traversează una dintre cele mai bune perioade din istoria clubului. În urmă cu două sezoane a reușit cea mai bună clasare, un loc 2, imediat în spatele lui Dinamo Zagreb. Stagiunea precedentă nu a fost la fel de reușită, iar asta a dus la instalarea unui nou antrenor. Silvijo Cabraja are pe mână un lot numeros, cotat la peste 13 milioane de euro. Startul în noul sezon a fost unul reușit, o remiză cu Hajduk Split, scor 2-2, și o victorie pe terenul lui Slaven Belupo. 

cota2.ro

Hrv Dragovoljac a revenit în prima ligă după o pauză de 7 sezoane. Contactul cu nivelul de aici a fost unul dur. A pierdut fără drept de apel primele două dispute, 1-3 cu Istra și 0-4 cu contra campioanei Dinamo Zagreb. Lotul pregătit de Miroslav Kuljanac este unul modest. Niciun fotbalist nu valorează mai mult de 500.000 de euro.

Încasează un FreeBet de 50 de Ron FĂRĂ DEPUNERE de la Betano dacă te înscrii AICI

Cele mai recente meciuri directe s-au disputat în sezonul 2013/2014. Lokomotiva Zagreb câștiga atunci ambele dispute, 3-1 și 2-1. Alte informații interesante: 

• Lokomotiva Zagreb a câștigat ultimele 6 înfruntări directe contra lui Dragovoljac

• 34% a fost posesia medie a lui Dragovoljac în primele două meciuri ale acestui sezon

• în meciul cu Dinamo Zagreb, Dragovoljac a fost spulberată: 15-2 ocazii de gol, 10-1 șuturi pe poartă, 10-2 cornere

• Dragovoljac a pierdut 4 dintre cele 5 meciuri amicae disputate în această vară

• 22,7 ani a fost media de vârstă a echipei folosite de Dragovoljac în fața lui Dinamo Zagreb

• Lokomotiva a marcat cel puțin 2 goluri în ultimele 5 partide (inclusiv amicale).

Diferența de valoare și de experiență pe prima scenă este evidentă. Lokomotiva Zagreb și-a propus să atace cupele europene la finalul acestui sezon, așa că punctele contra unei nou-promovate sunt obligatorii. Pe PublicWin, cota pentru victoria celor de la Lokomotiva Zagreb este @1.50 și o voi juca la PARIUL 3 din seria ALL-IN la această casă de pariuri cu tot câștigul obținut ieri.

Am plasat acest pariu la PublicWin! Grăbește-te să prinzi Super-Bonusul de 2000 de Lei la înregistrare oferit de casa de pariuri!

OBȚINE 2000 DE LEI BONUS AICI
Lokomotiva Zagreb vs Hrv Dragovoljac
Pronostic:
1
Cota
1.50
Cota finala: 1.50
Profit: 5.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro