Ponturi Pariuri Fotbal SV Lafnitz vs Austria Lustenau

Superbet

SV Lafnitz și Austria Lustenau se înfruntă astăzi, de la ora 19:30, în etapa cu numărul 2 a ligii secunde din Austria. 

SV Lafnitz este un club înființat în anul 1964. De-a lungul istoriei s-a zbătut în ligile inferioare ale Austriei. În urmă cu 3 ani a promovat în al doilea eșalon și a reușit să se mențină fără probleme. Sezonul precedent a încheiat pe un lăudabil loc 5. La cererea antrenorului Philipp Semlic, în vară s-a umblat masiv la structura lotului. Au sosit 9 jucători noi, iar valoarea totală a ajuns la aproape 5 milioane de euro. Se află în prima treime a ligii din acest punct de vedere. Debutul stagiunii a fost unul reușit, o victorie cu 3-0 în Cupă, și alt triumf categoric în campionat, 4-2 contra lui FC Juniors. 

cota2.ro

Austria Lustenau se confundă cu liga secundă din Austria. Evoluează aici de 22 de sezoane. Stagiunea precedentă a încheiat pe locul 13. Și oaspeții de astăzi au avut o vară ocupată pe piața transferurilor, aducând 12 fotbaliști noi, majoritatea sub formă de împrumut. Cel care trebuie să închege o echipă este Markus Mader, iar începutul este încurajator, cu două victorii în ultimele săptămâni, 3-1 cu Wels în Cupa Austriei și 2-1 cu Grazer în campionat. În urmă cu două sezoane, cei de la Lustenau au fost aproape de o performanță istorică. Au ajuns în finala Cupei Austriei, dar au fost învinși de RB Salzburg. 

BONUS FĂRĂ DEPUNERE: 25 Ron la pariuri + 100 de rotiri gratis la jocul Book Of Ra Deluxe! 

CLICK AICI și încasează

Cele două meciuri directe jucate în anul 2021 între Lafnitz și Lustenau au fost extrem de spectaculoase: 3-2 și 4-4. Alte informații interesante: 

• în ultimele 7 meciuri jucate de Lafnitz pe teren propriu s-au marcat de fiecare dată peste 2,5 goluri

• Austria Lustenau a marcat cel puțin două goluri în toate deplasările jucate pe terenul lui Lafnitz

• 25 de ani este media de vârstă a lotului celor de la Lafnitz. E cea mai ridicată din liga secundă austriacă

• 3,3 goluri/meci a fost media în disputele lui Lustenau din sezonul precedent

• și partidele lui Lafnitz au oferit o medie excelentă, 3,1 goluri/meci. 

Pe Superbet, cota pentru ambele formații marchează și peste 2,5 goluri în meci (GG3+) are o cotă de @1.75 și o voi folosi pentru PARIUL 3 de la proiectul ALL-IN început la această casă de pariuri, cu tot câștigul de ieri.



Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
SV Lafnitz vs Austria Lustenau
Pronostic:
GG3+
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 7.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro