Ponturi Pariuri Fotbal Sonderjyske vs Nordsjaelland

BETFAIR SPORTSBOOK

Sonderjyske și Nordsjaelland se întâlnesc astăzi, de la ora 20:00, în etapa cu numărul 3 a primei ligi din Danemarca. 

Sonderjyske este continuatoarea unui club de tradiție al Danemarcei, Haderslev. Și-a schimbat denumirea pe 1 ianuarie 2000, sezon în care a și retrogradat în liga secundă. Au mai urmat două căderi, dar din 2009 evoluează pe prima scenă. Cea mai bună clasare a venit în sezonul 2015/2016, locul 2, iar cea mai mare performanță din istorie este Cupa Danemarcei cucerită în sezonul 2019/2020. În această vară a făcut o mutare interesantă și l-a numit antrenor pe neamțul Michael Boris, fost asistent la naționala U21 a Ungariei. Lotul este unul de coada clasamentului, cotat la 9,5 milioane de euro. 

cota2.ro

Nordsjaelland este echipa cu cea mai scăzută medie de vârstă din fotbalul european important, doar 20,6 ani. Strategia începe deja să dea roade. Fotbalul ofensiv pus în practică de antrenorul Flemming Pedersen și talentele aduse din toate colțurile lumii au atras atenția formațiilor mari din Europa. În această vară, Nordsjaelland a reușit un transfer senzațional. L-a vândut pe Kameldeen Sulemana la Rennes, pentru 15 milioane de euro. 

Încasează un FreeBet de 50 de Ron FĂRĂ DEPUNERE de la Betano dacă te înscrii AICI

Sezonul trecut, Sonderjyske și Nordsjaelland și-au împărțit victoriile, ambele câștigând cu 2-1 pe teren propriu. Alte informații interesante: 

• ultimele 10 meciuri directe dintre Sonderjyske și Nordsjaelland au fost GG3+

• 3,3 goluri/meci s-au marcat în disputele lui Nordsjaelland din sezonul precedent

• Nordsjaelland a încasat cel puțin 2 goluri în ultimele 5 deplasări oficiale

• 8 a fost locul ocupat de Sonderjyske în sezonul precedent. Doar 5 remize a înregistrat în 32 de partide, cele mai puține din întreg campionatul

• Nordsjaelland a participat în play-off și nu s-a făcut de râs. A terminat pe locul pe locul 5, cu un golaveraj 51-51.

Elanul ofensiv al puștilor de la Nordsjaelland produce meciuri extrem de spectaculoase. Reversul medaliei este în defensivă, acolo unde sunt multe inexactități. Pe Betfair Sportsbook, cota pentru ambele formații marchează și peste 2,5 goluri în meci are o cotă de 1.80 pe care o voi juca la proiectul ALL-IN început la Betfair cu tot câștigul obținut după primele 3 pariuri câștigate. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Sonderjyske vs Nordsjaelland
Pronostic:
Ambele marchează & peste 2.5 goluri
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro