Ponturi Pariuri Fotbal Akhmat Grozny vs FC Sochi

BETFAIR EXCHANGE

Akhmat Grozny și FC Sochi se întâlnesc astăzi, de la ora 20:00, în runda cu numărul 2 a primei ligi din Rusia. 

Akhmat Grozny este mai cunoscută fanilor fotbalului drept Terek. Echipa și-a schimbat denumirea în vara lui 2017, în memoria lui Akhmad Kadyrov, fostul președinte al Republicii Cecene. Este la al 14-lea sezon consecutiv pe prima scenă din Rusia. Nu a terminat niciodată mai sus de locul 6, iar în ultimele două stagiuni a tremurat chiar pentru salvarea de la retrogradare, clasându-se pe 13, respectiv pe 11. Akhmat este antrenată de Andrey Talalaev. Acesta are la dispoziție un lot cotat la 27 de milioane de euro. Aici evoluează și un fotbalist român, atacantul Gabriel Iancu, transferat de la Viitorul. 

cota2.ro

Sochi este încă o dovadă că banii garantează performanța în sport. Echipa, în actuala formă, a apărut în anul 2018, după o fuziune cu Dynamo Saint Petersburg. A promovat un sezon mai târziu, iar în 2020/2021 a obținut o clasare extraordinară, locul 5, care i-a permis participarea în cupele europene. Sochi n-a dezamăgit. În turul 2 din Conference League a zdrobit-o pe Keșla, din Azerbaijan, scor 7-2 la general. Lotul valorează 29 de milioane de euro, superior rivalei de astăzi. În ultima perioadă de transferuri, Sochi a plătit 4,1 milioane de euro pentru mijlocașul Victorien Angban. Asta spune multe despre puterea clubului. Aici evoluează și Marko Dugandzic, atacantul croat care a impresionat la FC Botoșani în 2020. Acesta are două goluri în actualul sezon, în Conference League. 

Încasează un FreeBet de 50 de Ron FĂRĂ DEPUNERE de la Betano dacă te înscrii AICI

FC Sochi a câștigat ambele meciuri directe disputate sezonul precedent, 1-0 și 2-0. Alte informații interesante:

• Sochi și Akhmat au disputat un meci amical în anul 2021, câștigat tot de Sochi, scor 2-1

• 4 sezoane consecutive cu golaveraj negativ are Akhmat Grozny în Rusia

• Dugandzic a marcat în ultimul meci oficial dintre cele două. Sochi a fost atunci superioară la toate aspectele: 10-6 ocazii de gol, 5-3 șuturi pe poartă, 5-3 cornere

• Sochi nu a pierdut niciodată un meci disputat în compania lui Akhmat Grozny.

Sochi are două meciuri oficiale în plus față de rivala de astăzi, așa că ne așteptăm la un ritm de joc superior. Pe Betfair Exchange, cota pentru victoria lui Sochi în handicap asiatic 0 (Draw No Bet) este 2.16. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Akhmat Grozny vs FC Sochi
Pronostic:
Sochi HA 0
Cota
2.16
Cota finala: 2.16
Profit: 11.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro