Ponturi Pariuri Fotbal CFR Cluj vs Young Boys Berna

BETANO

CFR Cluj și Young Boys Berna dispută astăzi, de la ora 21:00, prima manșă a turului 3 preliminar din Liga Campionilor.

CFR Cluj a rămas singura reprezentantă a României în cupele europene. Campioana este sigură de prezența cel puțin în grupele Conference League, dar vrea să dea lovitura și să obțină milioanele din Ligă. Clujenii au cu totul altă față în acest sezon, sub comanda lui Marius Șumudică. Echipa își creează mai multe ocazii de gol decât în mandatele lui Dan Petrescu și Edi Iordănescu, dar a pierdut din siguranța defensivă. În echipa probabilă de start a apărut o modificare de ultim moment. Alexandru Chipciu s-a certat cu Șumudică și a fost exclus definitiv din lot. Cel mai probabil în locul său va apărea Valentin Costache, o altă mutare de natură ofensivă. 

cota2.ro

Young Boys Berna domină fotbalul din Elveția. A cucerit ultimele 4 titluri, dar n-a mai atins grupele Ligii Campionilor din sezonul 2018/2019. În turul 2 preliminar, elvețienii au avut ceva emoții în fața lui Slovan Bratislava. A fost 0-0 în tur și 3-2 la retur. Din această vară, echipa este antrenată de americanul David Wagner, un tehnician școlit în Germania, fost la Huddersfield și Schalke, adept al unui fotbal total, cu un pressing avansat. Acesta are la dispoziție un lot net superior în comparație cu cel al lui CFR Cluj, cotat la peste 61 de milioane de euro. 

Încasează un FreeBet de 50 de Ron FĂRĂ DEPUNERE de la Betano dacă te înscrii AICI

CFR Cluj și Young Boys se cunosc foarte bine. Au fost adversare în grupele ediției precedente de Europa League. În Gruia a fost 1-1, iar elvețienii s-au impus dramatic, scor 2-1, cu două goluri înscrise în minutele de prelungire. Alte informații interesante:

• 15-15 a fost raportul ocaziilor de gol în ultimul meci direct dintre CFR Cluj și Young Boys

• 5 victorii consecutive are CFR Cluj în toate competițiile. 3 dintre aceste meciuri au fost GG3+

• cu 4-3 a câștigat Young Boys ultima deplasare, în urmă cu o săptămână, pe terenul lui Luzern

• 74 de goluri a înscris Young Boys Berna în cele 36 de meciuri ale sezonului precedent din Elveția

• 12 șuturi pe poartă (6-6) au fost expediate în ultimul meci european al celor de la CFR Cluj, victoria 2-0 cu Lincoln Red Imps. 

CFR Cluj a oferit înfruntări spectaculoase cu Young Boys în perioada în care practica un fotbal mult mai prudent. Acum, mai ales că regula golului în deplasare nu mai există, ar trebui să vedem un duel și mai deschis. Pe Betano, cota pentru ambele formații marchează SAU peste 2,5 goluri în meci este 1.82

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
CFR Cluj vs Young Boys Berna
Pronostic:
Ambele marchează SAU peste 2.5 goluri
Cota
1.82
Cota finala: 1.82
Profit: 8.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro