Ponturi Pariuri Fotbal Ferencvaros vs Slavia Praga

BETANO

Ferencvaros Budapesta și Slavia Praga se înfruntă miercuri, de la ora 21:00, în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

Ferencvaros, campioana Ungariei, vrea în grupele Ligii Campionilor pentru al doilea sezon consecutiv. A depășit deja două tururi preliminarie, cu victorii pe linie în dublele contra lui Prishtina (Kosovo) și Zalgiris (Lituania). Conducerea maghiarior a făcut o mutare curajoasă în această vară. L-a instalat pe bancă pe austriacul Peter Stoger, un antrenor cu mare experiență, trecut pe la Koln sau Borussia Dortmund. Acesta pregătește un lot cotat la 35 de milioane de euro. 

cota2.ro

Slavia Praga s-a conturat în ultimii ani drept cea mai mare formație dintre cele mici, din estul Europei. Campioană 3 sezoane la rând în Cehia, Slavia a impresionat în urmă cu două sezoane în Liga Campionilor, când le-a dat mari bătăi de cap coloșilor Barcelona, Inter și Dortmund. Anul trecut a fost oprită în sferturile de finală din Europa League, de Arsenal. Avusese un parcurs senzațional până în acel punct, eliminându-le pe Leicester și Rangers. Sub comanda managerului Jindrich Trpisovsky, echipa practică un fotbal modern, cu o mare disponibilitate la efort. Lotul este net superior în comparație cu al maghiarilor, cotat la 93 de milioane de euro. Printre vedete se numără și mijlocașul român Nicolae Stanciu. 

Încasează un FreeBet de 50 de Ron FĂRĂ DEPUNERE de la Betano dacă te înscrii AICI

Ferencvaros și Slavia Praga nu s-au înfruntat niciodată în acest secol. Cele mai interesante informații și statistici: 

• 11 goluri a înscris Ferencvaros în cele 4 meciuri europene din acest sezon

• 13 meciuri consecutive cu gol marcat pe teren propriu are Ferencvaros

• Slavia Praga a marcat în ultimele 5 deplasări europene

• Ferencvaros a pierdut meciul care a precedat această dispută, 1-2 cu Kisvarda. Și-a creat însă 11 ocazii de gol și a beneficiat de 7 cornere

• Slavia a câștigat ultimul meci oficial, în urmă cu 4 zile, scor 3-1 pe terenul lui Teplice. Și-a creat 13 ocazii, a tras 7 șuturi pe poartă și a avut 7 cornere

• Ivan Schranz, atacantul Slaviei, a marcat toate cele 3 goluri în disputa cu Teplice. 

Pe Betano, cota pentru ambele formații marchează SAU peste 2,5 goluri înscrise în meci este 1.65. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Ferencvaros vs Slavia Praga
Pronostic:
Ambele marchează SAU peste 2,5 goluri
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: 6.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro