Ponturi Pariuri Fotbal Dinamo Zagreb vs Legia Varșovia

BETANO

Dinamo Zagreb și Legia Varșovia se înfruntă miercuri, de la ora 21:00, în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. 

Dinamo Zagreb, campioana ultimelor 4 sezoane în Croația, vrea să revină în grupele Ligii Campionilor după pauza de anul trecut, când a fost învinsă în turul 3 preliminar de Ferencvaros. A urmat însă un parcurs foarte bun în Europa League, până în sferturile de finală, unde a fost oprită de câștigătoarea trofeului, Villarreal. În actuala stagiune, Dinamo are victorii pe linie în meciurile preliminare, 3-2 și 2-0 cu Valur, 2-0 și 1-0 cu Omonia. Începând cu acest sezon, antrenor este Damir Krznar. Acesta are la dispoziție un lot plin de talent, cotat la 133 de milioane de euro. Se remarcă internaționalii croați Dominik Livakovic, în poartă, și oamenii care alcătuiesc ofensiva, Luka Ivanusen, Lovro Majer, Mislav Orsic sau Bruno Petkovic. 

cota2.ro

Legia Varșovia a cucerit 5 din ultimele 6 tiluri din Polonia, dar pe plan european a rămas datoare. În grupele Ligii n-a mai participat din sezonul 2016/2017, iar stagiunea precedentă a ratat și participarea în grupele Europa League, eliminată surprinzător de Qarabag, din Azerbaijan. Anul acesta, Legia a arătat perfect în preliminarii. A depășit-o pe Bodo/Glimt, campioana Norvegiei, cu 5-2 la general, apoi a trecut și de Flora Tallin, din Estonia, cu 3-1. Lotul lui Czeslaw Michniewicz este incomparabil mai slab decât al trupei din Zagreb, cotat la puțin peste 25 de milioane de euro. 

Încasează un FreeBet de 50 de Ron FĂRĂ DEPUNERE de la Betano dacă te înscrii AICI

Dinamo Zagreb și Legia Varșovia nu s-au întânit niciodată într-un meci oficial. Cele mai interesante informații și statistici: 

• 3-3 s-a încheiat ultimul meci jucat de Dinamo Zagreb, în urmă cu 3 zile, în compania celor de la Rijeka

• spectaculos a fost și precedentul meci jucat de Legia, un eșec 1-3 cu Radomiak Radom

• Dinamo Zagreb a marcat în 16 din ultimele 18 meciuri jucate pe teren propriu în cupele europene

• Legia are o eficiență ieșită din comun în deplasările europene din acest sezon. A marcat 4 goluri din 5 șuturi expediate pe poartă în disputele cu Bodo/Glimt și Flora.

Pe Betano, cota pentru ambele formații marchează SAU peste 2,5 goluri înscrise în meci este 1.65. 


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Dinamo Zagreb vs Legia Varșovia
Pronostic:
ambele marchează SAU peste 2,5 goluri
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: 6.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro