Ponturi Pariuri Fotbal Genk vs Sahtior Donetsk

BETFAIR SPORTSBOOK

Genk și Sahtior Donetsk se înfruntă astăzi, de la ora 21:00, în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. 

Genk este vicecampioana Belgiei, la finalul unui sezon extrem de interesant. A încheiat pe locul 4 sezonul regulat, apoi a mers perfect în play-off, 5 victorii și o singură remiză. A terminat la egalitate de puncte cu Club Brugge, dar a pierdut titlul la criteriile de departajare. Antrenorul olandez John van den Brom pregătește o adevărată multinațională, cu 19 fotbaliști străini, reprezentând un procent de 68% din jucători. Lotul este cotat la 130 de milioane de euro. 

cota2.ro

Sahtior Donetsk ne-a obișnuit cu prezențele în grupele Ligii Campionilor, dar sezonul acesta are mult de lucru. „Minerii” au fost detronați după 4 titluri consecutive în Ucraina. Dinamo Kiev, sub comanda lui Mircea Lucescu, a cucerit toate trofeele interne. Miliardarul Rinat Akhmetov a decis să aducă un nou antrenor, pe italianul Roberto de Zerbi, ultima dată la Sassuolo. A băgat mâna adânc în buzunar și a transfer câțiva fotbaliști extrem de interesanți. Sahtior a plătit 47 de milioane de euro pentru Pedrinho, extremă de la Benfica, Marlon, fundaș central de la Sassuolo, Vinicius Tobias, fundaș dreapta de la Inter, și Lassina Traore, un atacant de mare viitor produs de academia lui Ajax. 

Încasează un FreeBet de 50 de Ron FĂRĂ DEPUNERE de la Betano dacă te înscrii AICI

Genk și Sahtior nu s-au întâlnit niciodată într-un meci oficial. Cele mai interesante informații și statistici: 

• reprezentantele Belgiei și Ucrainei s-au întâlnit și în preliminariile sezonului trecut din Champions League: Dinamo Kiev a învins-o pe Gent în ambele manșe, 2-1 și 3-0

• Genk a jucat 3 meciuri oficiale în acest sezon. Toate au fost GG: 2-3 cu Club Brugge, 1-1 cu Standard Liege și 3-4 cu Oostende

• Sahtior a disputat și ea două partide oficiale, ambele câștigate, 2-1 cu Ingulets și 3-0 cu Lviv

• Genk a marcat în toate meciurile jucate pe teren propriu în anul 2021

• 12 meciuri oficiale a jucat Sahtior împotriva echipelor din Belgia. A câștigat 6, a remizat de 5 ori și a pierdut unul singur, cu un golaveraj general de 27-12. 

Pe Betfair Sportsbook putem folosi opțiunea PARIU COMBINAT prin intermediul căreia putem plasa pe același cupon mai multe selecții din cadrul aceluiași meci și mă voi folosi de ea pentru o cotă ceva mai riscantă, astfel:

  • Peste 7.5 cornere
  • Peste 0.5 goluri în prima repriză
  • peste 2.5 goluri în meci
  • ambele marchează


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Genk vs Sahtior Donetsk
Pronostic:
Pariu combinat VEZI MAI SUS
Cota
2.67
Cota finala: 2.67
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro