Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.11

BETANO


COTA 2


cota2.ro

SK Rapid Vienna - Anorthosis Famagusta - Austriecii vin dupa eliminarea din UEFA Champions League de catre Sparta Praga si cu siguranta urmatorul obiectiv e accederea in grupele UEFA Europa League. Au in fata un adversar destul de facil, insa trebuie sa faca un meci bun pe teren propriu pentru ca am vazut ca pe teren strain nu se descurca tocmai bine. Ma astept la un succes al gazdelor si un spectacol in tribunele Allianz Stadium.

Încasează un FreeBet de 50 de Ron FĂRĂ DEPUNERE de la Betano dacă te înscrii AICI

Galatasaray SK - St Johnstone FC - Noua echipa a lui Cicaldau a fost eliminata categoric din UEFA Champions League de PSV, dupa un 7-2 la general. In Europa League au avut parte de o tragere favorabila, iar St Johnstone FC nu ar trebui sa fie un impediment. Am asteptari destul de mari de la Galatasaray si imi e greu sa cred ca nu se vor impune in partida de azi. E o diferenta clara de valoare intre cele doua echipe si ma astept la o victorie destul de simpla a turcilor.

KAA Gent - Rigas Futbola Skola - Gent pare ca vrea in grupele unei competitii europene, drept urmare si evolutia entuziasmanta din turul precedent, in special in partida de acasa, cand au castigat cu 4-0 in fata celor de la Valerenga. Rigas e o echipa chiar mai modesta, insa in turul precedent a trecut cu 5-0 la general de Academia Puskas. Gent a marcat cel putin 2 goluri in ultimele 6 partide de pe teren propriu si am incredere ca acest lucru il va izbuti si azi.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
SK Rapid Vienna vs Anorthosis Famagusta
Pronostic:
SK Rapid Vienna castiga minim o repriza
Cota
1.32
Galatasaray SK vs St Johnstone FC
Pronostic:
Pauza sau Final 1
Cota
1.23
KAA Gent vs Rigas Futbola Skola
Pronostic:
KAA Gent marcheaza peste 1.5 goluri
Cota
1.30
Cota finala: 2.11
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro