Ponturi Pariuri Fotbal Csikszereda vs Astra Giurgiu

BETANO

Csikszereda și Astra Giurgiu se întâlnesc astăzi, de la ora 16:00, în runda secundă din Liga 2. 

Csikszereda este una dintre favoritele la promovarea în Liga 1. Clubul are stabilitate financiară, și-a păstrat antrenorul și are în mare măsură același lot din stagiunea precedentă, una în care a prins play-off-ul. Ciucanii au început prost campionatul, cu un eșec, scor 0-1, în deplasarea cu CSA Steaua. Elevii lui Valentin Suciu nu își permit pași greșiți și pe teren propriu, acolo unde fani creează de obicei o atmosferă specială, pe o arenă unde tribunele sunt foarte aproape de gazon. 

cota2.ro

Astra este o necunoscută în acest sezon de Liga 2. Retrogradată din prima divizie, a pierdut toți jucătorii importanți. Și oamenii din conducere au dezertat, iar patronul Ioan Nicolae, aflat în închisoare, pare să fi renunțat la orice pretenție. Antrenorul de sacrificiu este Florin Stângă. Acesta trebuie să se descurce cu un lot format în totalitate din tineri, majoritatea fără experiență pe prima scenă. În prima etapă, giurgiuvenii au fost învinși de Metaloglobus, scor 2-1. 

Încasează un FreeBet de 50 de Ron FĂRĂ DEPUNERE de la Betano dacă te înscrii AICI

Csikszereda și Astra nu s-au întâlnit niciodată într-un meci direct. Cele mai interesante informații: 

• dacă îi excludem pe Valentin Gheorghe și Albert Stahl, fotbaliști într-o situație incertă, care au șanse mici să rămână, lotul Astrei mai valorează doar puțin peste un milion de euro

• Csikszereda are un lot de top 6, cotat la 2.61 milioane de euro

• în niciun meci jucat de Csikszereda în anul 2021 nu s-au marcat mai mult de 4 goluri

• Astra are cea mai negră serie din istoria clubului, 11 înfrângeri consecutive în toate competițiile (inclusiv meciuri amicale).

Csikszereda are un lot mult mai experiementat și nu ar trebui să aibă vreo problemă în fața unei echipe de copii. Formația din Miercurea Ciuc nu ne-a obișnuit însă să forțeze, așa că proporțiile scorului ar trebui să rămână în niște limite decente. Pe Betano, pariul combinat Csikszereda câștigă, sub 4,5 goluri marcate și sub 12,5 cornere are o cotă de 2.22. 



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Csikszereda vs Astra Giurgiu
Pronostic:
1 & Sub 4.5 goluri & sub 12.5 cornere
Cota
2.22
Cota finala: 2.22
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro