Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.16

BETANO

IFK Norrkoping și Kalmar FF se întâlnesc în etapa cu numărul 14 a primei ligi din Suedia. 

IFK Norrkoping este un club de tradiție al Suediei. Înființat la finalul secolului 19, are în palmares 13 titluri de campioană. Ultimul a fost obținut în anul 2015. De atunci a rămas o forță în prima ligă. Nu a încheiat niciodată mai jos de locul 6. Un alt lucru interesant este faptul că antrenorul Stefan Hellberg ocupă acest post din anul 2003. Acesta are la dispoziție un lot cotat la 14 milioane de euro. Se remarcă mijlocașul ofensiv Isak Bergmann Johannesson (18 ani), considerat un mare talent al fotbalului islandez. După primele 13 runde, Norrkoping ocupă locul 6, cu 20 de puncte. 

cota2.ro

Kalmar are un palmares mult mai sărac în comparație cu al adversarei de astăzi. A cucerit un singur titlu, în anul 2008, iar ultimele sezoane au fost unele complicate, cu emoții în privința salvării de la retrogradare, cu două clasări pe locul 14. Și lotul este incomparabil mai slab, valorând 6.5 milioane de euro. 

Norrkoping a câștigat ambele meciuri jucate sezonul trecut, 2-0 și 2-1. Alte informații interesante: 

• -19 a fost golaverajul lui Kalmar la finalul sezonului precedent. Norrkoping a avut +14

• Norrkoping nu a mai pierdut de 16 meciuri în fața celor de la Kalmar

• Norrkoping s-a impus în ultimele 6 meciuri directe jucate pe teren propriu

• o singură victorie are Kalmar în deplasările din acest sezon

Pe Betano, cota pentru 1X este 1.29. 

Încasează un FreeBet de 50 de Ron FĂRĂ DEPUNERE de la Betano dacă te înscrii AICI

Spartak Trnava și Tatran Liptovsky Mikulas se înfruntă astăzi, de la ora 19:00, în etapa cu numărul 3 din prima ligă a Slovaciei. 

Spartak Trnava este o echipă cunoscută fotbalului românesc. A eliminat-o pe Sepsi Sf. Gheorghe în turul 2 preliminar din Conference League, arătând câteva lucruri interesante. Are un lot omogen, cu fotbaliști dispuși la efort și cu calități tehnice peste medie. Sezonul trecut, Spartak a încheiat pe locul 3 în prima ligă slovacă, cu un golaveraj pozitiv, 48 de goluri înscrise și 37 încasate. A avut a doua cea mai bună defensivă din competiție. 

Tatran Liptovsky Mikulas este o nou-promovată în prima ligă. Investițiile importante au lipsit în această vară, așa că impactul a fost unul dur. A pierdut fără drept de apel primele două partide, 1-4 cu Slovan Bratislava și 1-3 cu Streda. 

Spartak Trnava și Liptovsky Mikulas s-au întâlnit o singură dată într-un meci oficial, în 2013, în Cupa Slovaciei. Spartak s-a impus cu 3-0. Alte informații interesante: 

• Lotul celor de la Spartak Trnava valorează 8 milioane de euro. Liptovsky Mikulas e cotată la doar 2 milioane 

• Spartak Trnava are o serie de 8 meciuri consecutive fără înfrângere pe teren propriu

• un singur gol a încasat Spartak în ultimele 8 meciuri disputate pe propriul teren

• 7 înfrângeri la rând are Mikulas, dacă luăm în calcul și meciurile amicale din această vară. 

Pe Betano, cota pentru Spartak Trnava solist este 1.33

Click AICI și încasează cel mai mare BONUS la pariuri sportive din România! 200% din prima depunere până la 2000 de Lei cu Rulaj X1

AZ Alkmaar II și Almere City se întâlnesc astăzi, de la ora 21:00, în prima rundă a noului sezon de Eerste Divisie, al doilea eșalon fotbalistic al Olandei. 

AZ Alkmaar II sau Jong AZ, denumirea folosită de olandezi, nu are drept de promovare în prima ligă. Asta o transformă într-o formație extrem de ofertantă, care practică un fotbal total, indiferent de adversar și de moment. Academia clubului este una dintre cele mai importante din țară și o alimentează pe Jong AZ cu tineri de mare perspectivă. Dovadă stă și parcursul de anul trecut, când au încheiat pe locul 17, dar au marcat 56 de goluri în 38 de partide. 

Almere a ratat la mustață promovarea în prima ligă sezonul trecut. A încheiat pe locul 4, la două puncte de ultimul loc care asigura prezența în Eredivisie. Lotul este și acum unul cu pretenții, cotat la aproape 6 milioane de euro. Antrenorul a fost însă schimbat. Din această vară, echipa e pregătită de Gertjan Verbeek. 

Ultimul meci direct a fost câștigat de Almere, cu un spectaculos 5-2. Alte informații interesante: 

• toate meciurile directe jucate vreodată pe terenul lui Jong AZ au fost GG. De fiecare dată s-au marcat peste 3,5 goluri

• meciurile lui Jong AZ au avut cea mai ridicată medie de goluri în sezonul trecut, 3.9/partidă. Și disputele lui Almere au fost atractive, cu o medie de 3.2 reușite

• în ultimele 10 meciuri jucate de Jong AZ pe teren propriu s-au marcat de fiecare dată peste 2,5 goluri

• Almere s-a descurcat bine în amicalele din această vară. A marcat 12 goluri în ultimele 5 partide, 4 dintre meciuri fiind GG. 

Pe Betano, cota pentru ambele formații marchează SAU peste 2,5 goluri în meci este 1.26. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Norrkoping vs Kalmar
Pronostic:
1X
Cota
1.29
Spartak Trnava vs Tatran Mikulas
Pronostic:
1
Cota
1.33
Az Alkmaar II vs Almere City
Pronostic:
Ambele marchează SAU Peste 2.5 goluri
Cota
1.26
Cota finala: 2.16
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro