Ponturi Pariuri Fotbal Universitatea Craiova vs FC Voluntari

BETANO


LIGA 1


cota2.ro

Universitatea Craiova - FC Voluntari - Etapa cu numarul 4 se incheie in aceasta seara cu duelul de pe "Ion Oblemenco" dintre Universitatea Craiova si FC Voluntari. Trupa antrenata de Laurentiu Reghecampf nu trece printr-o perioada foarte buna, insa am incredere ca pot reveni la forma buna de altadata. Noul antrenor al Universitatii a avut o noua saptamana in care a putut sa regleze relatiile de joc si celelalte probleme. De partea cealalta, FC Voluntari vine dupa succesul cu U Craiova 1948, scor 2-1, meci in care nu a stralucit. Liviu Ciobotariu si-a construit o echipa competitiva la Voluntari, insa consider ca mai e foarte mult de munca pentru a se bate pentru locuri importante.

Încasează un FreeBet de 50 de Ron FĂRĂ DEPUNERE de la Betano dacă te înscrii AICI

  • Universitatea Craiova şi FC Voluntari s-au mai întâlnit de 14 ori în principala competiţie internă, de 11 ori au câştigat oltenii, un joc s-a terminat cu victoria ilfovenilor, iar alte două partide s-au încheiat la egalitate. 
  • Primul duel a avut loc pe 28 august 2015, FC Voluntari - Universitatea Craiova 1-2. 
  • Singrul succes din contul ilfovenilor: 13 decembrie 2015, Universitatea Craiova - FC Voluntari 1-2. 
  • Cea mai mare diferenţă de scor: 4 februarie 2017, Universitatea Craiova - FC Voluntari 5-0. 
  • Cea mai recentă întâlnire directă: 26 ianuarie 2021, FC Voluntari - Universitatea Craiova 1-1, goluri înscrise de Viktor Angelov, respectiv Andrei Ivan. 
  • Laurenţiu Reghecampf şi Liviu Ciobotariu s-au mai întâlnit de trei ori în principala competiţie internă, de două ori s-a impus actualul tehnician al craiovenilor, iar o partidă a fost câştigată de antrenorul ilfovenilor.

Click AICI și încasează cel mai mare BONUS la pariuri sportive din România! 200% din prima depunere până la 2000 de Lei cu Rulaj X1

Echipe probabile de start:

Universitatea Craiova: Lazar – Vlădoiu, Bălașa, Constantin, Bancu – Mateiu, Nistor, Fedele – Câmpanu, Koljic, Ofosu

FC Voluntari: Rîmniceanu – Ricardinho, Tamas, Armas, Briceag – Rață, Ilie, Roșu – Fulop, Nemec, Lopes

Avand in vedere startul prost de sezon al ambelor formatii, nu prea as merge pe favorite, insa Universitatea Craiova are un lot mult mai valoros si mult mai competitiv, iar pe teren propriu, in fata propriilor fani, ar trebui sa se impuna. Eu personal am incredere ca oltenii se pot impune in duelul de astazi, in fata unei echipe pe care au invins-o in ultimele 3 confruntari de pe "Ion Oblemenco". Pariul meu pentru acest meci este "Universitatea Craiova -0.75 AH" la o cota de 1.90, la Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Universitatea Craiova vs FC Voluntari
Pronostic:
Universitatea Craiova -0.75 AH
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 7.20
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro