Ponturi Pariuri Fotbal SK Slavia Praga vs Ferencvarosi Tc

BETANO


UEFA Champions League


cota2.ro

SK Slavia Praga - Ferencvarosi Tc - Cele doua formatii se intalnesc in returul turului 3 preliminar al Ligii Campionilor. In mansa tur jucata in Ungaria, Ferencvarosi s-a impus cu scorul de 2-0, dupa un meci in care cehii au avut initiativa si meci in care eu cred ca meritau sa marcheze. Castigatoarea din aceasta dubla va juca in Play-Off cu castigatoarea meciului dintre CFR Cluj si Young Boys Berna, ceea ce inseamna un adversar cam de acelasi calibru sau chiar mai slab. Slavia Praga joaca exceptional pe teren propriu si stim foarte bine numeroasele rezultate excelente inregistrate de-a lungul ultimilor ani. Ungurii au inceput in forta sezonul si practica un fotbal bun, un fotbal ofensiv, iar asta nu le-a adus decat rezultate pozitive.

Încasează un FreeBet de 50 de Ron FĂRĂ DEPUNERE de la Betano dacă te înscrii AICI

Slavia Praga – Ferencvaros Tc, Echipe probabile de start:

Slavia Praga (4-2-3-1): Kolar – Bah, Zima, Kacharaba, Dorley – Holes, Traore – Sima, Stanciu, Olayinka – Kuchta.

Ferencvaros Tc (4-3-3): Dibusz – Wingo, S. Mmaee, Blazic, Civic – Kharatin, Laidouni, Zachariassen – Nguen, R. Mmaee, Uzuni.

Pontul meu merge catre gazde! Consider ca Stanciu si Co. sunt in stare sa intoarca rezultatul din tur si sa se califice, mai ales ca de acum nu mai avem acea regula a golului marcat in deplasare. Cehii au avut timp sa pregateasca acest duel pentru ca in week-end nu au disputat jocul de campionat si cu siguranta sunt "proaspeti", iar meciul de astazi e unul extrem de important pentru ei. Stadionul va fi la capacitate maxima, dupa limita posibilitatilor si chiar cred ca Slavia se poate impune la cel putin doua goluri diferenta. Pariul meu pentru acest meci este "Slavia Praga -1.25 AH", la o cota de 2.00, la Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
SK Slavia Praga vs Ferencvarosi Tc
Pronostic:
SK Slavia Praga -1.25 AH
Cota
2.00
1/2
Cota finala: 2.00
Profit: -4.00
Stake: 8
Status: 1/2 Pierdut

cota2.ro
cota2.ro