Ponturi Pariuri Fotbal Young Boys vs CFR Cluj

Superbet

Young Boys Berna - CFR Cluj, manșa decisivă a turului 3 preliminar din Liga Campionilor, este astăzi, de la ora 21:30. 

Yong Boys vrea să revină în grupele Ligii Campionilor după o pauză de 3 sezoane. Pe plan intern, formația din Berna domină competiția, câștigând ultimele 4 titluri consecutive. Anul acesta a pornit prost. Asta și pentru că a sacrificat tot pentru Champions League, menajând oamenii de bază. În week-end a pierdut surprinzător în fața lui Sion, scor 0-1, după ce în urmă cu două etape remizase cu Grasshoppers. 

cota2.ro

CFR Cluj pornește cu șansa secundă în disputa de la Berna, dar campioana României a demonstrat că le poate face față elvețienilor. În manșa tur, clujenii au avut un start excelent de meci, în care și-au creat câteva ocazii importante, inclusiv golul marcat de Cristi Manea. Marius Șumudică a studiat-o atent pe Young Boys și îi știe vulnerabilitățile. O veste bună din tabăra românilor este aceea că atacantul Denis Alibec ar putea să apară pe teren, dacă scorul o cere. Accidentarea lui nu a fost atât de gravă pe cât părea inițial. Toți oamenii de gol sunt apți, Omrani și Debeljuh fiind așteptați să înceapă din primul minut. 

Încasează un FreeBet de 50 de Ron FĂRĂ DEPUNERE de la Betano dacă te înscrii AICI

În tur, CFR Cluj și Young Boys au remizat, scor 1-1. Alte informații interesante: 

• CFR Cluj a marcat în toate meciurile directe jucate vreodată împotriva lui Young Boys

• 8 meciuri consecutive cu gol marcat are CFR Cluj în toate competițiile

• CFR Cluj a încasat cel puțin 2 cartonașe galbene în fiecare meci jucat contra lui Young Boys

• 4 cornere a avut CFR Cluj în meciul jucat anul trecut pe terenul elvețienilor

• 18 cornere a obținut CFR Cluj în ultimele două deplasări, cu Clinceni și CS Mioveni

• meciul va fi condus de turcul Cuneyt Cakir, un arbitru care nu ezită în a scoate cartonașele galbene. A mai arbitrat un meci al lui CFR, în play-off-ul Ligii Campionilor, contra Slaviei Praga. A arătat atunci 3 avertismente în tabăra clujeană. 

Presiunea pe CFR Cluj nu este chiar atât de mare. „Feroviarii” sunt siguri oricum de prezența în grupele unei cupe europene. Vor vrea cu siguranță să obțină jackpot-ul din Liga Campionilor, așa că urmează un meci în care „vor folosi și măștile de oxigen, dacă e nevoie”, după cum declara plastic Marius Șumudică. Pe Superbet, SuperPariul CFR peste 0,5 goluri, CFR peste 1,5 cartonașe galbene și CFR peste 1,5 cornere are o cotă de @3.70. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Young Boys vs CFR Cluj
Pronostic:
CFR peste 0,5 goluri & CFR peste 1,5 cartonașe galbene & CFR peste 1,5 cornere
Cota
3.70
Cota finala: 3.70
Profit: 13.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro