Ponturi Pariuri Fotbal Slavia Praga vs Ferencvaros

BETANO

Slavia Praga - Ferencvaros, manșa decisivă a turului 3 preliminar din Liga Campionilor, se joacă astăzi, de la ora 20:30. 

Slavia Praga a fost o forță pe plan european în ultimele sezoane. Acum 2 ani le-a dat mari bătăi de cap coloșilor Barcelona, Inter și Dortmund în grupele Ligii, iar sezonul trecut a atins faza sferturilor de finală în Europa League, eliminându-le pe parcurs pe Leicester sau Rangers. Formația la care evoluează și Nicolae Stanciu a suferit însă un eșec total neprevăzut în prima manșă a disputei cu Ferencvaros, așa că e obligată să riște tot pe teren propriu. Toți fotbaliștii de bază sunt apți, iar Slavia a obținut amânarea meciului pe care ar fi trebuit să îl joace în week-end, în campionat, așa că energia e la cote maxime. 

cota2.ro

Ferencvaros continuă să surprindă. Deși lotul nu este unul extraordinar, campioana Ungariei ar putea ajunge pentru al doilea sezon consecutiv în grupele Ligii Campionilor. În preliminariile din acest an le-a eliminat pe Prishtina, din Kosovo, și pe Zalgiris, din Lituania. 

Încasează un FreeBet de 50 de Ron FĂRĂ DEPUNERE de la Betano dacă te înscrii AICI

Ferencvaros a câștigat surprinzător meciul tur, scor 2-0. Alte informații interesante: 

• Slavia Praga a dominat autoritar meciul tur, pierdut în Ungaria: 18-9 ocazii de gol, 6-3 șuturi pe poartă, 7-1 lovituri de la colț

• un singur meci a pierdut Slavia Praga pe teren propriu în anul 2021, contra lui Arsenal, în sferturile Europa League

• 2 cartonașe galbene a încasat Ferencvaros în precedenta deplasare, cea cu Zalgiris. Asta în condițiile în care soarta calificării era deja decisă și nu existau motive pentru un joc încrâncenat

• Slavia a avut cel puțin 7 cornere în fiecare meci disputat în acest sezon

• 94 de milioane de euro valorează lotul Slaviei Praga, conform ultimului update făcut de transfermarkt. Ferencvaros e cotată la doar 35 de milioane.

Pentru Slavia, echipă care plătește salarii mari, ratarea grupelor Ligii Campionilor ar destabiliza serios clubul din punct de vedere financiar. Tocmai de asta ne așteptăm la un adevărat asediu la poarta maghiarilor. Pe Betano, BetCombo-ul 1X Slavia, peste 4,5 cornere Slavia, peste 0,5 goluri Slavia și peste 1,5 cartonașe galbene Ferencvaros are o cotă de 1.65. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Slavia Praga vs Ferencvaros
Pronostic:
BETCOMBO (vezi mai sus)
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: 6.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro