Ponturi Pariuri Fotbal Glasgow Rangers vs Malmo FF

BETANO


UEFA Champions League


cota2.ro

Glasgow Rangers - Malmo FF - Trupa lui Ianis Hagi, Glasgow Rangers, a pierdut mansa tur cu Malmo, in Suedia, scor 1-2, dupa un meci echilibrat in care scotienii au avut mai multe sanse de a marca insa fara prea mare succes. Gazdele sunt favoriti, iar Steve G are o echipa de 4 ori mai valoroasa decat cea a lui Jon Dahl Tomasson. Cele doua formatii nu au un istoric nemaipomenit in confruntarile directe, ele intalnindu-se prima si ultima data tot in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, dubla in care Malmo a trecut mai departe cu 2-1, la general. Ianis Hagi a revenit dupa o accidentare, iar romanul va fi apt pentru acest meci. Avand in vedere ca meciul o sa se joace pe "Ibrox Stadium", iar gazdele au nevoie sa castige si au si o echipa mai valoroasa, sincer nu vad alt deznodamant decat un succes al echipei lui Gerrand.

Încasează un FreeBet de 50 de Ron FĂRĂ DEPUNERE de la Betano dacă te înscrii AICI

Glasgow Rangers – Malmo FF, Echipe probabile de start:

Glasgow Rangers (4-3-3): McGregor – Tavernier, Goldson, Helander, Barisic – Arfield, Davis, Lundstram – Hagi, Itten, Kent.

Malmo FF (4-4-2): Dahlin – Moisander, Ahmedhodzic, Nielsen, Lewicki – Rieks, Christiansen, Bonke, Birmancevic – Berget, Colak.

Pontul meu pentru acest meci merge pe gazde! Consider ca Rangers e favorita la calificare, in ciuda faptului ca au pierdut prima mansa. Ok, au si ceva probleme de lot cu accidentarile, insa pe teren propriu, cu sprijinul suporterilor cred ca pot face un meci bun si pot reusi sa ajunga in Play-Off-ul UEFA Champions League, acolo unde pot la peste Ludogorets sau Olympiakos. Pariul meu pentru acest meci este "Rangers -1.0 AH, la o cota de 1.91, la Betano".

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Glasgow Rangers vs Malmo FF
Pronostic:
Glasgow Rangers -1.0 AH
Cota
1.91
Cota finala: 1.91
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro