Ponturi Pariuri Fotbal BSC Young Boys vs CFR Cluj

BETANO


UEFA Champions League


cota2.ro

BSC Young Boys - CFR Cluj - Campioana Romaniei are sansa sa se califice in grupele UEFA Europa League daca trece de elvetienii de la Young Boys si mai are si sansa de a trage la grupele UEFA Champions League deoarece o calificare in aceasta seara ar propulsa-o in Play-Off-ul celei mai importante competitii intercluburi. CFR Cluj are de luat si o revansa dupa ce in sezonul a fost eliminata din grupele UEFA Europa League in etapa a 6-a dupa un meci pe Wankdorf contra celor de la Young Boys, dupa un meci controversat si dupa o nedreptate facuta impotriva echipei noastre. Cu siguranta o sa fie un meci disputat si echilibrat pentru ca miza e uriasa, iar ambele echipe vor aborda acest duel, in primul rand, cu precautie.

Încasează un FreeBet de 50 de Ron FĂRĂ DEPUNERE de la Betano dacă te înscrii AICI

BSC Young Boys – CFR Cluj, Echipe probabile de start:

BSC Young Boys (4-4-2): D. von Bollmoos – Hefti, A. Camara, Zesinger, U. Garcia – Ngamaleu, Aebischer, C. Martins, Fassnacht – M. Elia, Siebatcheu.

CFR Cluj (3-4-3): Arlauskis – Cr. Manea, Bouhenna, Cestor – Susic, J. Rodriguez, Sigurjonsson, Camora – A. Paun, Omrani, C. Deac.

Pontul meu pentru acest duel merge catre oaspeti! Consider ca CFR Cluj are valoarea si puterea de a se califica in aceasta seara. Cei de la Young Boys au probleme in defensiva si am observat ca incaseaza destul de usor goluri. Ambele formatii au odihnit titularii in partidele de campionat, asa ca ne asteapta un meci extrem de interesant. Eu am incredere ca CFR Cluj poate iesi invingatoare dupa meciul din aceasta seara. Pontul meu pentru partda BSC Young Boys - CFR Cluj este "CFR Cluj marcheaza", la o cota de 1.83, disponibila pe Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
BSC Young Boys vs CFR Cluj
Pronostic:
CFR Cluj marcheaza
Cota
1.83
Cota finala: 1.83
Profit: 4.15
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro