Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.84

BETANO


UEFA Conference League


cota2.ro

FK Bodo/Glimt - FC Prishtina - In partida tur, cei de la Bodo/Glimt au cedat surprinzator cu 1-2 in fata celor de la Prishtina. Echipa norvegiana e cotata la 13.50 milioane de euro, in timp ce kosovarii au o echipa in valoare de doar 3.68 milioane de euro. Ma astept la un meci controlat in totalitate de gazde si ma astept la un meci in care gazdele sa se impuna si sa marcheze minim 2-3 goluri.

 Încasează un Bonus+FreeBet de până la 1000 de Ron de la Betano dacă te înscrii AICI

PAOK - Bohemians FC - O surpriza imensa s-a concretizat in partida tur, atunci cand cei de la Bohemians au reusit sa castige cu 2-1 in fata celor de la PAOK, pe teren propriu. Irlandezii au o echipa de doar 1.41 milioane de euro ceea ce spune multe despre ea, in timp ce PAOK are o echipa in valoare de 65.08 milioane de euro. Ma astept la un meci castigat si controlat din primul pana in ultimul minut, de trupa lui Lucescu.

FC Viktoria Plzen - The New Saints FC - Plzen s-a facut si ea de ras in mansa tur dupa ce a fost invinsa de TNS cu 4-2. Galezii au o echipa destul de mica, cu o valoare de 2.42 de milioane de euro, in timp ce echipa din Cehia e cotata la putin peste 26 de milioane de euro. Ma astept ca Plzen sa inceapa meciul in ofensiva si sa incerce sa marcheze cat mai repede pentru a avea sanse de calificare.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FK Bodo/Glimt vs FC Prishtina
Pronostic:
FK Bodo/Glimt marcheaza peste 1.5 goluri
Cota
1.23
PAOK vs Bohemians FC
Pronostic:
PAOK marcheaza peste 1.5 goluri
Cota
1.25
FC Viktoria Plzen vs The New Saints FC
Pronostic:
FC Viktoria Plzen marcheaza peste 1.5 goluri
Cota
1.20
Cota finala: 1.84
Profit: 8.40
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro