Ponturi Pariuri Fotbal U Cluj vs Unirea Constanța

BETANO

Universitatea Cluj și Unirea Constanța se întâlnesc astăzi, de la ora 21:30, în etapa cu numărul 3 din liga secundă. 

U Cluj a schimbat strategia în această vară, după mai multe tentative ratate de promovare, în ciuda unui buget de top. L-a instalat antrenor pe Erik Lincar, iar fostul mijlocaș stelist a preferat să aducă fotbaliști cu experiență la nivelul ligii secunde, în locul străinilor. Printre numele importante se numără Denis Ispas, Costinel Gugu, Alexandru Git (toți au făcut parte din lotul cu care FCU Craiova a promovat), Vali Alexandru, fostul golgeter al Dunării Călărași, Alexandru Haită, un mijlocaș talentat împrumutat de la Viitorul, sau fostul dinamovist Andrei Blejdea. Startul în noul sezon confirmă că strategia a fost potrivită. Clujenii au 6 puncte din 6 posibile, victorii cu Poli Timișoara și FC Buzău. 

cota2.ro

Unirea Constanța este un mare semn de întrebare în acest sezon. Echipă apărută după ce Farul și Viitorul au decis sa continue într-un singur club, Unirea este pregătită de Ianis Zicu, dar are un lot modest, nu a efectuat o pregătire centralizată în vară, iar asta se vede pe teren. A pierdut ambele meciuri jucate in acest sezon, contra Concordiei și contra lui Hermannstat. 

Înscrie-te AICI la BETANO și primești până la 1000 de lei din partea casei dacă depui 500!

Cele mai interesante statistici înainte de U Cluj – Unirea Constanța:

·       4-0 este golaverajul lui U Cluj după primele două runde

·       0-4 este golaverajul Unirii Constanța până în acest moment

·       3.36 milioane de euro valorează lotul lui U Cluj. Cel al Unirii este cotat la 2 milioane

·       2 a fost locul ocupat de U Cluj în clasamentul meciurilor jucate pe teren propriu în sezonul regulat precedent din Liga 2.

U Cluj va avea parte de sprijinul fanilor pe Cluj Arena. Înca un avantaj, pe lângă diferența evidentă de valoare și de pregătire. Pe Betano, cota pentru victoria lui U Cluj este 1.55 și o voi juca la Treapta 1 din cadrul binecunoscutului proiect PIRAMIDAL.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
U Cluj vs Unirea Constanța
Pronostic:
1
Cota
1.55
Cota finala: 1.55
Profit: 5.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro