Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.95

BETANO


COTA 2


cota2.ro

PSG - RC Strasbourg

Vicecampioana Frantei a inceput bine noul sezon din Ligue 1, castigand in prima etapa pe terenul lui Troyes, scor 2-1. De partea cealalta, Strasbourg a fost invinsa in primul meci din acest sezon cu 2-0 de Angers, iar toata lumea prevede o infrangere dureroasa a acestora pe Parc des Princes. La Paris moralul si entuziasmul e la cote maxime dupa venirea lui Leo Messi, iar toata lumea se asteapta la un galop de sanatate a celor de la PSG in acest sezon competitional. Astazi totul indica un succes lejer al gazdelor, succes pe care am ales sa mizez si eu. Trebuie specificat faptul ca PSG nu a mai pierdut pe teren propriu in fata celor de la Strasboug de 30 de meciuri (23 de victorii si 7 egaluri).


Înscrie-te AICI la BETANO și primești până la 1000 de lei din partea casei dacă depui 500!


Norwich City - Liverpool FC

Trupa lui Jurgen Klopp debuteaza in noul sezon pe "Carrow Road", in fata celor de la Norwich City. Gazdele sunt proaspeti promovati, iar pretentiile in acest sezon sunt acelea de a nu retrograda. In aceasta prima etapa, Norwich are foarte multe probleme de lot, multi jucatori fiind infectati cu COVID 19. Liverpool l-a pierdut pe Robertson intr-un amical si se pare ca o sa fie o absenta de lunga durata, acesta accidentandu-se destul de grav. Norwich nu a castigat in prima etapa a Premier League in ultimele 8 sezoane in care a fost la "start". Ultima data cand au reusit acest lucru a fost in sezonul 93' - 94', in fata celor de la Arsenal. Nici azi nu cred ca vor reusi si ma astept la un succes al "cormoranilor".


Click AICI și încasează cel mai mare BONUS la pariuri sportive din România! 200% din prima depunere până la 2000 de Lei cu Rulaj X1


Deportivo Alaves - Real Madrid

"Los Blancos" incep sezonul pe "Estadio Mendizorrotza", acolo unde vor da piept cu Alaves. Real pare favorita la castigarea trofeului, la lupta cu Atletico Madrid, in timp ce Barcelona, dupa plecarea lui Messi, e cotata cu sansa a treia. Carlo Ancelotti isi doreste sa inceapa bine sezonul si chiar daca nu ii poate utiliza in acest meci pe Kroos, Carvajal sau Mendy, consider ca Real Madrid are valoarea de a castiga acest duel. Ramos a plecat, iar defensiva madrilenilor a fost "avariata" destul de serios. Real are un atac nemaipomenit, cu Bale, Benzema si Hazard si imi e greu sa cred ca Alaves poate reusi mare lucru in partida de diseara. Alaves e a doua cea mai favorita "victima" a celor de la madrilenilor, acestia castigand numai putin de 75% din duelurile directe.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
PSG vs RC Strasbourg
Pronostic:
1
Cota
1.23
Norwich City vs Liverpool FC
Pronostic:
Liverpool FC castiga minim o repriza
Cota
1.22
Deportivo Alaves vs Real Madrid
Pronostic:
Real Madrid castiga minim o repriza
Cota
1.30
Cota finala: 1.95
Profit: 9.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro