Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.92

BETANO

COTA 2


Rapid București - FCSB - Rapid e neinvinsa in primele 4 etape ale acestei editii de campionat si pana acum nu a primit gol. FCSB e si ea neinvinsa insa a acumulat doar 8 puncte, fata de cele 10 ale celor de la Rapid. Giulestenii sunt nou promovati si se pare ca nu prea au ca obiectiv Play-Off-ul, insa ma indoiesc. Au o echipa buna, insa o sa le fie greu contra celor de la FCSB, indiferent cate speculatii se fac in presa. Ros-albastrii au o trupa buna, o trupa mult mai valoroasa si personal ma astept la un succes din partea lor in aceasta seara. Rapid o sa castige la caitolul "spectacol in tribune", asta e clar, insa pe teren lucrurile nu cred ca vor sta asa.

cota2.ro


Înscrie-te AICI la BETANO și primești până la 1000 de lei din partea casei dacă depui 500!


FK Cukaricki - FK Radnicki Nis - Din Liga 1 mergem in Super Liga din Serbia, acolo unde FK Cukaricki da piept cu FK Radnicki Nis in etapa cu numarul 5. FK Cukaricki a jucat doar 3 meciuri si a obtinut mai multe puncte decat FK Radnicki Nis care a jucat 4 meciuri in acest sezon. Gazdele par sa aiba o echipa mai solida, mai buna din multe puncte de vedere, in timp ce oaspetii nu prea ma conving. Cukaricki a terminat sezonul trecut pe 3, dupa marile forte, Partizan si Steaua Rosie Belgrad, in timp ce Radnicki Nis a terminat pe 12. Ma astept la cel putin un egal scos de gazde astazi, daca nu chiar un succes.


Click AICI și încasează cel mai mare BONUS la pariuri sportive din România! 200% din prima depunere până la 2000 de Lei cu Rulaj X1


SC Cambuur - FC Groningen - Ultima oprire o facem in Olanda, in Eredivisie acolo unde nou-promovata Cambuur care a facut instructie prin liga secunda in sezonul trecut marcand peste 100 de goluri, da piept cu Groningen, echipa care a terminat sezonul trecut pe un onorabil loc 8. Astept foarte mult de la gazde in acest meci pentru ca, in ciuda faptului ca abia au promovat, sa nu uitam ca au o echipa foarte buna. Groningen joaca mult mai bine pe teren propriu, in timp ce in deplasare nu prea convinge. Cotele s-au schimbat destul de mult, iar daca acum cateva zile oaspetii erau favoriti, acum pornesc cu sansa a doua. Ma astept la goluri si cred ca cel putin unul il va marca Cambuur.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Rapid București vs FCSB
Pronostic:
FCSB marcheaza
Cota
1.25
FK Cukaricki vs FK Radnicki Nis
Pronostic:
FK Cukaricki marcheaza
Cota
1.21
SC Cambuur vs FC Groningen
Pronostic:
SC Cambuur marcheaza
Cota
1.27
Cota finala: 1.92
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro