Ponturi Pariuri Fotbal Giresunspor vs Galatasaray

BETFAIR EXCHANGE

Giresunspor și Galatasaray se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în prima etapă a Superligii din Turcia.

Giresunspor a revenit pe prima scenă a fotbalului din Turcia după o pauză de 44 de ani. A promovat la mustață stagiunea trecută, într-un clasament în 3 cu Adana și Samsunspor. Toate 3 încheiaseră cu 70 de puncte. Lotul este unul extrem de interesant, cu fotbaliști experimentați precum Sankhare, fost mijlocaș la Lille, Bordeaux sau Panathinaikos, și Ibrahima Balde, fostul atacant al lui CFR Cluj.

cota2.ro

Galatasaray a pierdut dramatic titlul stagiunea precedentă, una în care a terminat la egalitate de puncte cu Besiktas. Fatih Terim a primit întăriri serioase în perioada de mercato. Peste 20 de milioane de euro au fost investiți în transferuri. Pe lângă Alexandru Cicâldău au mai sosit Patrick van Aanholt, un fundaș lateral super-ofensiv, cu mare experiență în Premier League, și Victor Nelsson, un fundaș central danez de mare perspectivă. 

Încasează un pariu GRATIS FĂRĂ DEPUNERE în fiecare zi la BETFAIR AICI!

Giresunspor și Galatasaray s-au întâlnit o singură dată într-un meci oficial, în turul 3 al Cupei Turciei din 2006. Galata se impunea cu 5-0. Alte informații și statistici interesante:

  • Ultimul meci amical disputat de Giresunspor a fost contra lui Fenerbahce, un eșec, scor 1-3
  • Galatasaray a jucat 4 meciuri oficiale în acest sezon, în preliminariile cupelor europene, contra lui PSV și St. Johnstone. Toate au fost GG
  • Cea mai recentă deplasare a lui Galatasaray a fost victoria 4-2 de pe terenul lui St. Johnstone
  • Ultimele 9 meciuri, inclusiv amicale, jucate de Galatasaray au fost GG. 6 dintre ele au fost câștigate de trupa lui Fatih Terim
  • 42 de puncte a obținut Galatasaray în cele 20 de deplasări din stagiunea precedentă. Doar Fenerbahce a stat mai bine la acest aspect. 

Fatih Terim are la dispoziție un lot aproape de 5 ori mai valoros decât al adversarei directe. Cum lupta la titlu se anunță una incendiară, cu Besiktas, Fenerbahce și Trabzonspor având același obiectiv, Galatasaray nu are voie să se încurce în fața unei nou-promovate. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume,cota pentru Galatasaray câștigă și ambele formații marchează este 4.00.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Giresunspor vs Galatasaray
Pronostic:
2 & Ambele Marchează
Cota
4.00
Cota finala: 4.00
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro