Ponturi Pariuri Fotbal Malatyaspor vs Trabzonspor

BETANO

Yeni Malatyaspor și Trabzonspor sunt adversare în prima etapă a sezonului din Turcia, astăzi, de la ora 19:15.

Yeni Malatyaspor a promovat în prima ligă din Turcia în anul 2017 și nu a avut mari emoții în a se menține, în ciuda unui lot de coada clasamentului, cotat la aproape 20 de milioane de euro. Stagiunea trecută au încheiat pe locul 15, la 5 puncte peste linia retrogradării. În vară au pierdut un om important, fundașul central Teenage Hadebe semnând cu Houston, în MLS.

cota2.ro

Trabzonspor este o candidată serioasă pentru titlu în acest sezon. Lotul, unul care arăta oricum excelent, a primit întăriri de marca. Gervinho și Cornelius au fost aduși de la Parma, Bruno Peres de la Roma, iar lovitura de grație a fost înregimentarea mijlocașului central Marek Hamsik, fostul căpitan al lui Napoli. Acesta are doar 33 de ani și a avut evoluții bune la Euro 2020. Trabzon a disputat deja două meciuri oficiale în noua stagiune, în preliminariile Conference League. A eliminat-o acolo pe Molde și a ajuns în play-off-ul competiției. 

Înscrie-te AICI la BETANO și primești până la 1000 de lei din partea casei dacă depui 500!

Trabzonspor a câștigat ambele meciuri directe disputate sezonul precedent contra lui Malatyaspor, 3-1 acasă și 2-0 în deplasare. Alte informații și statistici interesante:

·       5 victorii consecutive are Trabzonspor în disputele cu Yeni Malatyaspor

·       Trabzonspor nu a pierdut niciun meci jucat în deplasare în anul 2021

·       +13 a fost golaverajul lui Trabzonspor în campionatul trecut. Yeni Malatyaspor a fost la -4

·       Trabzonspor nu a încasat mai mult de un gol în niciuna din ultimele 19 deplasări. 

Investițiile masive din această vară îi obligă pe cei de la Trabzonspor să lupte pentru titlu. Încep sezonul împotriva victimei favorite, așa că este de așteptat o victorie lejeră. Pe Betano, cota pentru Pariu Fără Egal Trabzonspor (DNB) este 1.60 și-l voi juca la prima treaptă din proiectul PIRAMIDA!



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Malatyaspor vs Trabzonspor
Pronostic:
Trabzonspor DNB
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: 6.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro