Ponturi Pariuri Fotbal Steaua Roșie Belgrad vs CFR Cluj

BETANO

Steaua Roșie Belgrad - CFR Cluj, prima manșă a play-off-ului din Europa League, se joacă astăzi, de la ora 22:00. 

Steaua Roșie Belgrad este campioana ultimelor 4 sezoane din Serbia. Are și 4 prezențe consecutive în grupele cupelor europene, 2 în Liga Campionilor și 2 în Europa League. În actuala stagiune, sârbii au fost eliminați surprinzător în turul 3 preliminar al Ligii de Sheriff Tiraspol, un 1-1 pe teren propriu și 0-1 în deplasare. Antrenorul formației este Dejan Stankovic, legendarul mijlocaș al lui Inter. Aceste are la dispoziție un lot cotat la 59 de milioane de euro. În vară au reușit un transfer excelent, cel al fundașului central Aleksandr Dragovic, de la Leverkusen. 

cota2.ro

CFR Cluj este într-o situație asemănătoare cu a adversarilor de astăzi. A cucerit ultimele 4 titluri din Liga 1, dar pe plan european nu a dus-o la fel de bine. Nu a ajuns niciodată în grupele Champions League în acest interval, având două prezențe în Europa League. „Feroviarii” au un start perfect de sezon în competiția internă, 5 victorii din 5 partide. Stilul clujenilor s-a schimbat radical în acest sezon. De la cel al lui Dan Petrescu și Edi Iordănescu, în care echipa arăta o siguranță defensivă de invidiat, s-a trecut la un joc mai deschis sub comanda lui Marius Șumudică. 

Înscrie-te AICI la BETANO și primești până la 1000 de lei din partea casei dacă depui 500!

CFR Cluj și Steaua Roșie Belgrad s-au întâlnit o singură dată, într-un meci amical disputat în anul 2019. A fost 1-1. Alte informații și statistici interesante:

• 10 jucători au rămas în lotul lui CFR Cluj de la remiza cu Steaua Roșie din 2019

• CFR Cluj a marcat în ultimele 10 partide, indiferent de competiție

• ultima deplasare în care CFR Cluj nu a înscris datează din aprilie 2021

• meciurile celor de la Steaua Roșie jucate pe teren propriu în precedentele tururi preliminare au oferit goluri: 5-0 cu Kairat Almaty și 1-1 

• precedentele două deplasări europene ale lui CFR Cluj au fost GG: 2-1 cu Lincoln și 1-3 cu Young Boys.

Sârbii pornesc favoriți, în special datorită atmosferei incendiare care se anunță la ora meciului. CFR Cluj ne-a obișnuit să înceapă puternic meciurile și are soluții importante în ofensivă. Pe BETANO, cota pentru ambele formații marchează (GG) SAU peste 2,5 goluri în meci (3+) este 1.82. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Steaua Roșie Belgrad vs CFR Cluj
Pronostic:
Ambele amrchează SAU Peste 2.5 goluri
Cota
1.82
Cota finala: 1.82
Profit: 4.10
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro