Ponturi Pariuri Fotbal Borussia Dortmund vs Bayern Munchen

Superbet


SuperCupa Germaniei (Der Klassiker)


cota2.ro

Borussia Dortmund - FC Bayern München

SuperCupa Germaniei se disputa in aceasta seara pe Signal Iduna Park, intre cele doua forte ale fotbalului german: Borussia Dortmund si FC Bayern München! "Bavarezii" sunt usor favoriti in aceasta confruntare, insa startul de sezon al Borussiei cu acea victorie impotriva lui Frankfurt, scor 5-2, le da sperante mari in a incepe cu un trofeu. Dortmund si Bayern se intalnesc pentru a treia oara consecutiv in SuperCupa Germaniei. In 2019 s-au impus "galben-negrii", in timp ce in 2020 s-au impus Lewa & Co. Acest duel ii aduce fata in fata si pe doi dintre cei mai mari atacanti ai momentului: Robert Lewandowski si Erling Haaland. Polonezul a distrus zeci de recorduri in tricoul lui Bayern si cu siguranta o sa mai doboare cateva zeci pana la sfarsitul carierei, in timp ce Haaland e un talent absolut senzational si cred ca nu o sa mai stea mult la Borussia. Norvegianul se pregateste a fi noua senzatie din fotbalul mondial si sunt foarte sigur ca poate ajunge sa castige si trofee individuale importante.

Încasează un pariu GRATIS FĂRĂ DEPUNERE în fiecare zi la BETFAIR AICI!

Foarte multi accidentati la Borussia Dortmund care nu pot evolua diseara. Se numara piese importante precum Brandt, Guerreiro, Hummels, Meunier sau Coulibaly. Bayern nu-i poate utiliza diseara pe Hernandez, Pavard, Roca si Tolisso. In ultimele 3 intalniri directe, printre care si SuperCupa din sezonul trecut, s-au marcat cel putin 5 goluri, iar ambele formatii au reusit sa marcheze in fiecare meci cate cel putin doua goluri. In ultimul meci direct, jucat pe 6 Martie, Bayern Munchen s-a impus pe teren propriu cu 4-2, iar in acel meci Robert Lewandowski reusea un hat-trick, in timp ce Erling Haaland reusea o "dubla" pentru Borussia. In aceasta seara e asteptat din nou un meci cu multe reusite, cu multe actiuni finalizate si cu mult spectacol pentru ca o sa avem si spectatori.

Borussia Dortmund – Bayern Munchen, echipe probabile de start:

Borussia Dortmund (4-3-1-2): Kobel; Passlack, Witsel, Akanji, Schulz; Bellingham, Dahoud, Reyna; Reus; Malen, Haaland.

Bayern Munchen (4-2-3-1): Neuer; Stanisic, Upamecano, Süle, Davies; Kimmich, Goretzka; Sane, Müller, Gnabry; Lewandowski.

Înscrie-te AICI la BETANO și primești până la 1000 de lei din partea casei dacă depui 500!

Eu unul ma astept la foarte multe goluri de la acest "Der Klassiker". Ambele formatii au jucatori senzationali care oricand pot face diferenta. Ma astept ca Lewandowski si Haaland sa iasa la rampa si ma astept ca cel putin unul dintre cei doi sa fie protagonistul acestei SuperCupe. La Superbet am gasit un pariu excelent pe marcatori. Nu am ales sa joc pe un marcator anume, ci am ales sa pariez pe "Multiplu Marcator", ceea ce inseamna ca cel putin un jucator din oricare echipa sa marcheze doua sau mai multe goluri. Cu cei doi colosi in atac, cred ca merita jucat acest pariu, la o cota nemaipomenita.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Borussia Dortmund vs Bayern Munchen
Pronostic:
Multiplu Marcator
Cota
3.00
Cota finala: 3.00
Profit: 10.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro