Ponturi Pariuri Fotbal AS Monaco vs Sahtior Donetsk

BETFAIR SPORTSBOOK

AS Monaco - Sahtior Donetsk, din play-off-ul Ligii Campionilor, se joacă astăzi, de la ora 22:00. 

AS Monaco a încheiat pe locul 3 sezonul precedent din Franța, după Lille și PSG. A obținut astfel șansa de a lupta pentru un loc în grupele Ligii Campionilor, obiectiv pe care l-a atins ultima dată în sezonul 2018/2019. În turul 3 preliminar, trupa lui Niko Kovac nu a avut nicio problemă cu Sparta Praga, pe care a învins-o atât în deplasare, scor 2-0, cât și în Principat, scor 3-1. Lotul lui AS Monaco este unul extraordinar, cotat la peste 385 de milioane de euro. Este un mixt interesant între experiența lui Ben Yedder, Cesc Fabregas sau Volland și tinerețea celorlalți coechipieri. În vară au sosit fotbaliști care se potrivesc perfect în cea de a doua categorie: Ismail Jakobs, mijlocaș lateral de 22 de ani de la Koln, Jean Lucas, mijlocaș central de 23 de ani de la Lyon, dar mai ales Myron Boadu, noua senzație a fotbalului olandez, vârf de 20 de ani de la Alkmaar. 

cota2.ro

Sahtior Donetsk nu concepe un sezon fără grupele Ligii Campionilor. A ratat o singură participare în ultimele 10 sezoane, dar anul acesta drumul este mult mai dificil. A ratat titlul în Ucraina, care i-ar fi permis accesul direct. În turul 3 preliminar nu a avut emoții cu Genk, vicecampioana Belgiei, pe care a învins-o cu același scor în ambele manșe, 2-1. Patronul Rinat Akhmetov a băgat mâna adânc în buzunar pentru a recuceri gloria în Ucraina. L-a instalat antrenor pe Roberto de Zerbi, ultima dată la Sassuolo, și a cheltuit 46 de milioane de euro în perioada de marcato. Cele mai importante mutări sunt cele ale lui Pedrinho, extremă de la Benfica, Marlon, fundaș central de la Sassuolo, Vinicius Tobias, fundaș dreapta de la Internacional. Aducerea atacantului Lassina Traore, un produs de excepție al academiei lui Ajax, pare cea mai inspirată. Acesta a înscris deja 3 goluri în actuala stagiune. 

Încasează un pariu GRATIS FĂRĂ DEPUNERE în fiecare zi la BETFAIR AICI!

Singurul meci relativ recent disputat între AS Monaco și Sahtior a fost un amical din 2015, încheiat cu victoria ucrainenilor, scor 3-0. Alte informații și statistici interesante: 

• ultimele 4 meciuri oficiale jucate de Monaco pe teren propriu au fost GG. În 3 dintre ele s-au marcat peste 2,5 goluri

• 76 de goluri în 38 de runde a marcat Monaco în precedentul sezon de Ligue 1, o medie de 2 reușite/partidă

• Sahtior a marcat cel puțin 2 goluri în 5 din cele 6 meciuri oficiale jucate în noul sezon

• 13 meciuri a jucat Sahtior împotriva formațiilor din Franța. A câștigat 7 și a pierdut 4 dintre ele, cu un golaveraj total pozitiv, 17-13

• 19 ocazii de gol, 10 șuturi pe poartă și 9 cornere a avut Monaco în precedentul meci european jucat pe teren propriu, victoria 3-1 cu Sparta Praga.

Pe Betfair Sportsbook cota pentru ambele formații marchează și peste 2,5 goluri în meci (GG3+) este este 2.20. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
AS Monaco vs Sahtior Donetsk
Pronostic:
Ambele marchează & Peste 2.5 goluri
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro